Uşak Üniversitesinin 2020 yılında almaya hak kazandığı TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi yeniden tescillendi.
Uşak Üniversitesi, 2020 yılından beri aldığı TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Sertifikasını, bu yıl 10 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilen dış tetkiki başarıyla tamamlayarak yeniden almaya hak kazandı.
Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Günümüz eğitim sisteminde tercih edilebilirliğin olmazsa olmazı kalitedir. Kalite yönetiminin önemini anlayan ve bu yönde kendisine bir yol haritası çizen üniversiteler, dünyadaki üniversitelerle rekabet edebilir hale gelmektedir. Öncü bir üniversite olma hedefiyle çalışıyoruz. Üniversitemiz 2020 yılında misyonuna ve vizyonuna uygun olarak; özgün bilgi üretiminde yetkin ve etkin bireyler yetiştirilmesi, ayrıca topluma hizmet etme anlamında kararlı çalışmaları neticesinde çok önemli bir süreci tamamlayarak TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi belgesini almıştı. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen dış tetkik sonucunda ‘Kalite Yönetim Sistemi Belgesi’ bu yıl da tescilledi. Başta Kalite Koordinatörlüğümüz olmak üzere tüm Uşak Üniversitesi ailesi olarak hedeflerimizi gerçekleştirmek için yaptığımız bu özverili çalışmalar üniversitemize kalite değerlendirmesinde başarı getirmeye devam ediyor. Kalite çalışmaları sürekliliği olan çalışmalardır. Bunun bilincinde olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.’’ ifadelerini kullandı.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)