Burdur / Bucak

Ödüllü Genç Bilim İnsanı Doç. Dr. Ümit Işık, Ümit Işık Akademiyi açtı

Prof. Dr. Atalay Yörükoğlu Genç Bilim İnsanı Ödülünün sahibi olan bebek, çocuk ve genç psikiyatristi Doç. Dr. Ümit Işık, psikologların, Ümit Işık Akademi’yi görkemli bir törenle açtı.

Ödüllü Genç Bilim İnsanı Doç. Dr. Ümit Işık, Ümit Işık Akademiyi açtı

Prof. Dr. Atalay Yörükoğlu Genç Bilim İnsanı Ödülünün sahibi olan bebek, çocuk ve genç psikiyatristi Doç. Dr. Ümit Işık, psikologların, çocuk gelişim uzmanın ve ergoterapistinin de içerisinde hizmet vereceği Ümit Işık Akademi’yi görkemli bir törenle açtı.

Bebek, çocuk, genç ve erişkinler için psikoterapi, eğitim ve danışmanlık hizmeti verilecek olan ve Doç. Dr. Ümit Işık, Psikolog Muhammed Çiftçi, Psikolog Tutku Cansın Özkan ve Çocuk Gelişim Uzmanı Ecem Yurtsever Tekeli’nin hizmet vereceği Ümit Işık Akademinin açılış törenine Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Çelik ve Ekibi, Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural ve Oda Başkanları, AK Parti Milletvekili Adayı Osman Zabun ile Nesrin Semiz ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve EOB Başkanı Ahmet Tural, TSO Başkanı Metin Çelik ve Milletvekili Adayı Osman Zabun, Isparta ekonomisine katma değer katacak ve istihdamı artıracak işletmenin şehre yeni bir vizyon katacağını ve burada insanlara sağlık hizmeti verileceğini dile getirdiler. İşletmesinin hayırlı ve bol kazanç getirmesini dileyen Başdeğirmen, Çelik, Tural ve Zabun daha sonra okunan dua ile birlikte açılış kurdelesini kestiler.

Misafirleri ile tek tek ilgilenen ve kliniği gezdiren Doç. Dr. Ümit Işık, yoğun bir talebin olduğu klinikte randevu esaslı hizmet verdiklerini belirterek, Isparta’nın sağlık sektörünce ciddi bir ivme kazandığını dile getirdi. Doç. Dr. Ümit Işık, açılış için Yozgat’tan çıkıp gelen İnovasyon ekibine, Konya’dan gelen Çocuk ve Ergen Psikiyatristlerine, Burdur ve Bucaktan gelen misafirlerine ve katılımı ile bizleri onurlandıran hizmet etmekten onur duyduğum diye belirttiği Isparta halkına ve çelenk ve çiçek gönderen tüm dostlarına teşekkürlerine iletti.

Ödüllü Genç Bilim İnsanı Doç. Dr. Ümit Işık, Ümit Işık Akademiyi açtıÖdüllü Genç Bilim İnsanı Doç. Dr. Ümit Işık, Ümit Işık Akademiyi açtıÖdüllü Genç Bilim İnsanı Doç. Dr. Ümit Işık, Ümit Işık Akademiyi açtıÖdüllü Genç Bilim İnsanı Doç. Dr. Ümit Işık, Ümit Işık Akademiyi açtıÖdüllü Genç Bilim İnsanı Doç. Dr. Ümit Işık, Ümit Işık Akademiyi açtıÖdüllü Genç Bilim İnsanı Doç. Dr. Ümit Işık, Ümit Işık Akademiyi açtıÖdüllü Genç Bilim İnsanı Doç. Dr. Ümit Işık, Ümit Işık Akademiyi açtıÖdüllü Genç Bilim İnsanı Doç. Dr. Ümit Işık, Ümit Işık Akademiyi açtıÖdüllü Genç Bilim İnsanı Doç. Dr. Ümit Işık, Ümit Işık Akademiyi açtıÖdüllü Genç Bilim İnsanı Doç. Dr. Ümit Işık, Ümit Işık Akademiyi açtıÖdüllü Genç Bilim İnsanı Doç. Dr. Ümit Işık, Ümit Işık Akademiyi açtıÖdüllü Genç Bilim İnsanı Doç. Dr. Ümit Işık, Ümit Işık Akademiyi açtıÖdüllü Genç Bilim İnsanı Doç. Dr. Ümit Işık, Ümit Işık Akademiyi açtıÖdüllü Genç Bilim İnsanı Doç. Dr. Ümit Işık, Ümit Işık Akademiyi açtıÖdüllü Genç Bilim İnsanı Doç. Dr. Ümit Işık, Ümit Işık Akademiyi açtıÖdüllü Genç Bilim İnsanı Doç. Dr. Ümit Işık, Ümit Işık Akademiyi açtıÖdüllü Genç Bilim İnsanı Doç. Dr. Ümit Işık, Ümit Işık Akademiyi açtıÖdüllü Genç Bilim İnsanı Doç. Dr. Ümit Işık, Ümit Işık Akademiyi açtıÖdüllü Genç Bilim İnsanı Doç. Dr. Ümit Işık, Ümit Işık Akademiyi açtıÖdüllü Genç Bilim İnsanı Doç. Dr. Ümit Işık, Ümit Işık Akademiyi açtıÖdüllü Genç Bilim İnsanı Doç. Dr. Ümit Işık, Ümit Işık Akademiyi açtıÖdüllü Genç Bilim İnsanı Doç. Dr. Ümit Işık, Ümit Işık Akademiyi açtıÖdüllü Genç Bilim İnsanı Doç. Dr. Ümit Işık, Ümit Işık Akademiyi açtıÖdüllü Genç Bilim İnsanı Doç. Dr. Ümit Işık, Ümit Işık Akademiyi açtıÖdüllü Genç Bilim İnsanı Doç. Dr. Ümit Işık, Ümit Işık Akademiyi açtıÖdüllü Genç Bilim İnsanı Doç. Dr. Ümit Işık, Ümit Işık Akademiyi açtıÖdüllü Genç Bilim İnsanı Doç. Dr. Ümit Işık, Ümit Işık Akademiyi açtıÖdüllü Genç Bilim İnsanı Doç. Dr. Ümit Işık, Ümit Işık Akademiyi açtıÖdüllü Genç Bilim İnsanı Doç. Dr. Ümit Işık, Ümit Işık Akademiyi açtıÖdüllü Genç Bilim İnsanı Doç. Dr. Ümit Işık, Ümit Işık Akademiyi açtı

 

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 3
    BEĞENDİM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Bucaklı genç bilim insanı, Ümit Işık Akademiyi açıyor
Bölgesel

Bucaklı genç bilim insanı, Ümit Işık Akademiyi açıyor

Bucak'ı gururlandıran Ödülü Genç Bilim İnsanı Doç. Dr. Ümit Işık, Ümit Işık Akademiyi açıyor.

Ata Tohumu Mucice Buğday dekarda verimi ne kadar
Bölgesel

Ata Tohumu Mucice Buğday dekarda verimi ne kadar

Ayazini köyünde yaşayan çiftçi Murat Şahin, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da arazisine geçmişi 7 bin yıl öncesine kadar dayandığı bilinen ata buğdayı ekti. Şahin’in ektiği ata buğdaylarının boyu 2 metreye yaklaşırken, hasat dönemi ise beklenenden çok fazla bir verimle gerçekleşti.

Akdeniz Ziraat  Fakültesi Yeni Satış Yerı Hizmette
Bölgesel

Akdeniz Ziraat Fakültesi Yeni Satış Yerı Hizmette

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi çiftliğinde ve seralarında üretilen ürünlerin satışının yapıldığı Yeni Satış Yeri Açılışı gerçekleştirildi.

Burdur Belediyesi'nden Üreten Belediyecilik Örneği! Ücretsiz Çiçek Dağıtımı
Bölgesel

Burdur Belediyesi'nden Üreten Belediyecilik Örneği! Ücretsiz Çiçek Dağıtımı

Burdur Belediyesi, üreten belediyecilik anlayışıyla vatandaşlara ücretsiz çiçek dağıtacak. Çiçekler cuma günü saat 10.00'da asri mezarlıkta dağıtılacak. Detaylar haberimizde...

Yeşilova'da kilit parke taş döşeme çalışmaları hız kesmeden sürüyor!
Bölgesel

Yeşilova'da kilit parke taş döşeme çalışmaları hız kesmeden sürüyor!

Yeşilova Belediyesi, Bahçelievler Mahallesi'nde Çayır Sokak'ta kilit parke taş döşeme çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında yollar daha modern ve kullanışlı hale geliyor.

AK Parti Burdur'a Yatırımlarını Kesmiyor, 14 Yeni Taşkın Koruma Tesisi!
Bölgesel

AK Parti Burdur'a Yatırımlarını Kesmiyor, 14 Yeni Taşkın Koruma Tesisi!

Burdur'un 14 köyü daha taşkınlardan korunacak. AK Parti hükümeti 2024 Yılı Yatırım Programı'na 14 yeni taşkın koruma tesisi ekledi. Detaylar haberimizde....