Antalya'da sinir krizi geçiren adam, oturduğu daireyi ateşe verip kaçtı. İtfaiye ekiplerince söndürülen yangında evde hasar meydana geldi.
Olay, saat 21.00 sularında Muratpaşa ilçesi Gebizli Mahallesi 1118. Sokak'ta bulunan 4 katlı bir apartmanın 3'üncü katındaki dairede yaşandı. Edinilen bilgiye göre, sinirlenen Nihat K. (37) oturduğu daireyi ateşe verip olay yerinden kaçtı. Yangını fark eden apartman sakinleri kendilerini sokağa atarken, 112 Acil Çağrı Merkezine bilgi verildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla diğer dairelere sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangınla ilgili inceleme başlatan polis, kaçan Nihat K'yı yakalamak için çalışma başlattı.






Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)