Burdur / Bucak

Ogansia Bucak’ta 18. Şubesi Hizmete Açıldı

Ogansia Bucak'ta 18. Şubesi Açıldı.

Ogansia Bucak’ta 18. Şubesi Hizmete Açıldı

Ogansia Bucak’ta 18. Şubesi Açıldı. Açılışa Bucak Belediye Başkan Yardımcısı Yasin çiçek, Bucak Belediye Meclis Üyeleri Ak Parti Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz Ve İyi Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez Katıldı

Açılış Konuşması Belediye Başkan Yardımcısı Yasin Çiçek ; Bugün Burada Ogansia’nın 18. Şubesini Bucak’ta Açılışını Gerçekleştiriyoruz Rabbim İş Yeri Sahibi Yalçın Beye Hayırlı Ve Bol Müşteriler Helal Kazançlar Nasip Etsin Hayırlı Olsun.” Dedi

Açılış Konuşmasını Yapan Yalçın; Bugün Bu Arada Toplanarak Ogansia’nın 18. Şubesini Açılışını Yapmaktan Gurur Duyuyorum. Açılışa Katılan Herkese Teşekkür Eder Ve Sizlere Ogansia’dan Bahsetmek İstiyorum.

Uluslararası Ogansia A.Ş. 2015 yılında Bursa Nilüferde kurulmuş olup, 30 ülkede işlem hacmine sahip ürün ve yatırım Network alanlarında katılımcılarına seçenek sunarken WELNESS (kaliteli yaşam) sektörüne hizmet veren ürünleri ile hayatımızı kolaylaştırmaktadır. Kurucusu Yunus Emre OGAN olan dev firma;

-Reişhi Mantarı takviyeli içecek serisi

-Reişhi Mantarı hammadeli gıda takviyesi serisi

-Özel hammaddeye sahip gıda takviye serisi

-Reişhi Mantarı takviyeli dermokozmetik serisi

-Moringa özlü doğal kişisel bakım serisi

-Moringa özlü doğal deterjan serisi

-Doğal direkt olarak cilde sıkılabilen parfüm serisi ile hayatımıza dokunmakta.

-Reişhi Mantarı takviyeli içecek serisi

Doğal işlem görmemiş en kaliteli brezilya kahve çekirdekleri ve 2000 yıldır çin tıbbında kullanılan ölümsüzlük mantarı olarak ta bilinen vücuda girdiği andan itibaren bütün hastalık ve hücresel yapı bozulmaları ile mücadele ederek bağışıklık sistemimizi yeniden yapılandırıp hücre yenilenmesini hızlandıran REİSHİ MANTARI ile harmanlanmış, damak tadımıza uygun yedi farklı seçeneği ile hayatımıza dokunan çay ve kahvelerden oluşmaktadır.

-Reişhi Mantarı hammadeli gıda takviyesi serisi

2000 yıldır çin tıbbında kullanılan ölümsüzlük mantarı olarak ta bilinen vücuda girdiği andan itibaren bütün hastalık ve hücresel yapı bozulmaları ile mücadele ederek bağışıklık sistemimizi yeniden yapılandırıp hücre yenilenmesini hızlandıran Kanser Dahil Sayılamayacak kadar çok rahatsızlığa karşı bağısıklık sistemimizi güçlendiren mucize serisi diyebiliriz.

-Özel hammaddeye sahip gıda takviye serisi

Propolis, glukozamin, colostrum, sipirulina, omega ve zayıflama ürünleri gibi yüzde yüz dogal takviyelerle sağlıklı yaşam destekçileri ile sağlığa dokunmakta…

Reişhi Mantarı takviyeli dermokozmetik serisi

Cilt yapısını dışardan destekleyen erkek-bayan kullanımına uygun saç dökülmesi, tırnak mantarı, ayak çatlak, sedef, egzama, cilt lekeleri ve yaşlılık belirtileri ve sayılamayacak kadar çok cilt problemine kesin cözüm sunar.

-Moringa özlü doğal kişisel bakım serisi

Doğal özleri sayesinde keyifli ve sağlıklı bir kullanım sunarken kişisel bakımımızı eksiksiz tamamlar. bayan ve erkeklere özel kişiselleştirilmiş ürünler sunmaktadır.

-Moringa özlü doğal deterjan serisi

%95 doğal içerigi ile sağlıklı, hijyenik ve kaliteli bir temizlik sunar.

-Doğal parfüm serisi

Doğal içeriği sayesinde direkt olarak cilde uygulanabilir. Büyüleyici koku çeşitleriyle bizi tazeler.

bu harika ürünlerin hepsi 29 profösör, tarafından tasarlanırken araştırma geliştirme ve onaylarını Bursa Uludağ Üniversitesi ve tübitak yapmaktadır.Ayrıca ürünlerimizin FDİ(uluslararası doğallık sertifikası) belgeleri bulunmaktadır.

BU ÜRÜNLERİ HAYATIMIZA ALIP, KULLANIP SADECE İNSANLARA TAVSİYE EDEREK KENDİMİZE İŞ VE GELİR KAPISI SUNMAKTADIR 30 ÜLKEDE İŞ YAPAN FİRMAMIZ.

AYRICA DÜNYA GENELİNDE PROJELENDİRDİĞİ 500 OGANSİA CAFENİN 3 TANESİNİ HAYATA GEÇİRMİŞ VE HİSSELERİNİ İŞ ORTAKLARINA AÇARAK YATIRIM NETWÖRK AYAĞINIDA YATIRIMCILARA SUNMUŞTUR.

AYRICA DÜNYANIN 1001 NOKTASINA ÜRÜN VE FIRSAT NOKTALARI AÇACAĞIZ DİYEREK YOLA ÇIKAN FİRMA OKTAY YALÇIN’IN ÖNCÜLÜĞÜNDE 17. NOKTASINI BURDUR / BUCAKTA SAĞLIK VE VARLIK KONUSUNDA KAPILARINI BUCAK VE TÜRKİYE’YE AÇMIŞTIR.

SAĞLIK VE VARLIK ANLAMINDA DESTEK TALEBİ OLAN HERKESE BUCAK 1001 NOKTA KAPILARINI AÇMIŞTIR.

AYNI KOŞUL VE HİZMET KALİTESİYLE OGANSİA, OKTAY YALÇIN, HAKAN YAZAN ORTAKLIĞI İLE KONYAALTI ŞUBESİ 18. VE 19. HİZMET NOKTASI OLARAK KAPILARINI TALEP EDENLERE AÇMIŞTIR.

OGANSİAYI TAKİBE VE OGANSİAYA KATILMAYA DEVAM EDİN.”DEDİ

Ogansia Bucak 18.Şubesi

Oktay Yalçın 0 505 542 14 49
Adres: Oğuzhan Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Bucak

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

BAŞKAN DOĞANDAN MOTİVASYON YEMEĞİ “GELİN BİRLİK OLALIM “
Bölgesel

BAŞKAN DOĞANDAN MOTİVASYON YEMEĞİ “GELİN BİRLİK OLALIM “

27 Şubat 2020 Perşembe günü saat 19:00’da Çamlaraltı Orman İçi Dinlenme Tesislerinde yemek düzenlendi. Yemeğe Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Belediye Başkan Yardımcısı Yasin Çiçek, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Oğuz, Bucak Ticaret ve Sanayi …

BELEDİYE BAŞKANI ÜNAL AŞEVİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
Yerel Yönetim

BELEDİYE BAŞKANI ÜNAL AŞEVİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal belediyeye ait aşevinde incelemelerde bulundu.

Başkan Emrullah Ünal Bayram Öncesi Perşembe Pazarını Gezdi
Etkinlik

Başkan Emrullah Ünal Bayram Öncesi Perşembe Pazarını Gezdi

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal beraberinde Belediye Meclis üyeleri Yasin Çiçek,Yakup Gülcü ve Ak Parti Bucak Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Sefa Kızıltan ile birlikte Ramazan Bayramı nedeniyle bugün kurulan Perşembe pazarını ziyaret ederek vatandaşlarla ve esnaflarla bayramlaştı.

Sanayi Kooperatifi Başkanı Kemal Kasap İddialara Açıklık Getirdi!
Bölgesel

Sanayi Kooperatifi Başkanı Kemal Kasap İddialara Açıklık Getirdi!

Sanayi Kooperatifi Başkanı Kemal Kasap, son günlerde sosyal medyada ve halk arasında dolaşan asılsız iddialara ilişkin bir açıklama yaptı. Kasap, yaptığı açıklamada iddiaların gerçeği yansıtmadığını ve kooperatifin şeffaf bir şekilde yönetildiğini vurguladı.

Ümit Alagöz'ün mutlu günü! Torunu Gülsüm İlay Dünyaya Geldi!
Bölgesel

Ümit Alagöz'ün mutlu günü! Torunu Gülsüm İlay Dünyaya Geldi!

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, torunu Gülsüm İlay'ın dünyaya gelmesiyle ilk kez dede olma mutluluğunu yaşadı. Alagöz, torununa sevgisini ve hayallerini dile getirdi.

Araç Sahiplerine Dikkat! Buna dikkat etmezseniz canınız sıkılır
Bölgesel

Araç Sahiplerine Dikkat! Buna dikkat etmezseniz canınız sıkılır

Emniyet şeridi ihlali yapan sürücülere dikkat! Trafik kurallarına uymayan sürücülere 6.440 TL para cezası kesilecek. Cezanın bir ay içinde ödenmesi halinde ise %25 indirim uygulanacak.