Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi okul öncesi öğretmenliği 1. sınıf öğrencileri “Benim Anaokulum Maket Sergisi” ile kendi hayallerindeki anaokullarının maketlerini sergileme fırsatı buldu.
Serginin açılışına; Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Aslıhan Kuyumcu Vardar, Fakülte Sekreteri Ferdi Ünver, akademisyenler, okul öncesi eğitimcileri katıldı.
Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Seda Çavuş’un yürütücülüğünde gerçekleştirilen Erken Çocukluk Döneminde Eğitim Ortamları Dersinde, bir okul öncesi eğitim kurumunda bulunması gereken özellikler, farklı eğitim yaklaşımları da dikkate alınarak öğrencilere sunuldu. Dönem sonunda bu bilgiler ışığında anaokulu maket sergisi ortaya çıktı. Sergi, okul öncesi kurumları yöneticileri, öğretim elemanları, öğrenciler ve halk tarafından ilgiyle ziyaret edildi.
İHA
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)