Aydın

Ögrencilere Yaz Tatili Hediyesi

Başkan Özcan’dan öğrencilere davet Haber Detayı..

Ögrencilere Yaz Tatili Hediyesi

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, öğrencilerin kültürel etkinliklere erişimini teşvik etmek için yaz tatili hediyesi olarak İsmail Gülnar Tiyatrosu tarafından hazırlanan ’Vatan Sevdalıları’ tiyatro oyununun biletlerini hediye ederek, tüm öğrencileri tiyatroya davet etti.

Genç neslin sanata olan ilgisini artırmak ve tiyatronun büyülü dünyasını keşfetmelerine imkan sağlamak için çalışmalar yapan Nazilli Belediyesi, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yaz tatilinde de öğrencileri tiyatro ile buluşturuyor. İzmir İsmail Gülnar Tiyatrosu tarafından hazırlanan Vatan Sevdalıları tiyatro oyunu 14 Temmuz’da Nazilli Belediyesi Tiyatro Salonu’nda izleyicilerle buluşacak. Oyun, 14 Temmuz Cuma günü 12.00, 14.00 ve 16.00 saatlerinde 3 seans olarak sahnelenecek. Başkan Özcan’ın bu anlamlı girişimi, öğrencilerin yaz tatilinde eğlenceli ve öğretici bir etkinlik yapmalarına imkan sağlayacak. Vatan Sevdalıları tiyatro oyununu izlemek isteyen öğrenciler, ikamet ettikleri mahalle muhtarlıklarından biletleri ücretsiz olarak temin edebilecek.

Tüm öğrencileri ’Vatan Sevdalıları’ tiyatro oyununa davet eden Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yaz tatilinde de öğrencilerimizi hem eğitici hem de öğretici bir tiyatro oyunuyla buluşturuyoruz. Ülkemizin geleceği, yarınlarımızın teminatı evlatlarımızın yaz tatillerini en verimli ve en keyifli şekilde geçirmesi için çalışmalar yapıyoruz. Eğitici içerikli ve büyük emeklerle hazırlanan bu oyuna da tüm öğrencilerimizi davet ediyoruz” dedi.İHA

Ögrencilere Yaz Tatili HediyesiÖgrencilere Yaz Tatili Hediyesi

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Kursiyerler tarihi mekanları gezdi
Bölgesel

Kursiyerler tarihi mekanları gezdi

Bitlis’in Ahlat Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Aile Destek Merkezindeki yaz kurslarına katılan kız öğrencilere yönelik gezi ve piknik düzenlendi haber detayı..

Tatiller dolu dolu geçiyor
Etkinlik

Tatiller dolu dolu geçiyor

Çocuklar, yaz okulunda hem öğreniyor hem eğleniyor haber detayı..

Camilerdeki Çocuklar Şampiyonluk İçin Mücadele vericek
Bölgesel

Camilerdeki Çocuklar Şampiyonluk İçin Mücadele vericek

Camiler arası futbol turnuvası başladı Haber detayı..

Bodrum çocuklarına müjde.
Bölgesel

Bodrum çocuklarına müjde.

Bodrum Belediyesi’nin yaz kursları başladı. Detaylar haberimizde.

Hem eğlenip hem de öğrenme keyfi
Etkinlik

Hem eğlenip hem de öğrenme keyfi

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ATABEM yaz kursları başladı! Ücretsiz olarak sunulan 411 kursa, 6.521 öğrenci katılıyor.

Kumluca'da 15 849 öğrencide karne mutluluğu
Etkinlik

Kumluca'da 15 849 öğrencide karne mutluluğu

Antalya’nın Kumluca ilçesinde 15 bin 849 öğrenci karne sevinci yaşayarak yaz tatiline girdi. Kumluca'da 2022-2023 eğitim öğretim yılının sona ermesi dolayısı düzenlenen törenle öğrenciler karnelerini aldılar.