Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde odasında kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren 54 yaşındaki Okul Müdürü Süleyman Çetinkaya görev yaptığı okulun bahçesinde gerçekleştirilen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.
Ali Çetinkaya Ortaokulu Müdürü Süleyman Çetinkaya’nın vefatı dolayısıyla okul bahçesinde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Sandıklı Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, Sandıklı Belediye Başkanımız Adnan Öztaş, Sandıklı AK Parti İlçe Başkanı Murat Erkalan, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Ermiş, İlçe Jandarma Komutanı Mevlüt Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Eroğlu, İlçe Yazı İşleri Müdürü Şükrü Ülgüner katıldı.
Başkan Adnan Öztaş, merhuma Allah’tan rahmet dileyerek, kederli ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı temennisinde bulundu.
Çetinkaya düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlanırken, öğrenci ve öğretmenler Çetinkaya için uzun süre gözyaşı döktü.



Burdur’un en yüksek noktası olan Kestel Dağı, 6 Aralık 2025 itibarıyla etkili olan yağışların ardından beyaz örtüyle kaplandı. Bucak ilçesi sınırlarındaki zirvede kış manzarası gece yarısı itibarıyla kendini gösterdi.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)