Kahramanmaraş

Orman yangınında evi yanan vatandaş: "Evimi görünce içim parça parça oldu"

- Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangın sonucunda Çamlıbel ve Çakırdere mahallelerindeki 3 ev yanarak kül oldu.

Orman yangınında evi yanan vatandaş: "Evimi görünce içim parça parça oldu"

 Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangın sonucunda Çamlıbel ve Çakırdere mahallelerindeki 3 ev yanarak kül oldu. Bölgede soğutma çalışmaları sürerken yanan evler görüntülendi. Evi yanan bir vatandaş, "Evimi görünce içim parça parça oldu zor şartlarda yaptırmıştım" dedi.
Yangın, Onikişubat ilçesi Çamlıbel ve Çakırdere kırsalında 3 gün önce başladı. Şiddetli rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangına yoğun şekilde müdahale edildi. Yangın, ekiplerin havadan ve karadan gösterdikleri müdahale sonucunda 3. günde kontrol altına alındı.
Çamlıbel Mahallesi'nde risk altındaki 23 konuttan 3'ü yanarak zarar gördü. Bölgedeki 130 vatandaş, AFAD ve jandarma ekipleri tarafından güvenli bölgelere tahliye edildi. Soğutma çalışmalarının devam ettiği bölgede yanan evler görüntülendi.

"Evimi görünce içim parça parça oldu"
Orman yangınında evi yanan ve yetkililerden yardım bekleyen Kazım Nergiz, "Ben o gün çalışıyordum, yangını görmedim çocuklar aradı. Çocuklarımız ve ailemiz sağ olsun komşulara sığınmış. Evimi görünce içim parça parça oldu. Ağaç ve sac ile zor şartlarda yaptırmıştım. Şimdi Ilıca Mahallesi'ndeki baba evinde kalıyoruz" dedi.
Yangında Çakırdere Mahallesi'nde ahırı yanan İbrahim Nergiz ise, "O gün bir fırtına çıktı ki herhalde elektrik direğindeki teller şase yapınca yangın çıktı. Yangında hayvanları bıraktım. Ahırım yandı ama hayvanlarım telef olmadı çok şükür" diye konuştu.

 

Orman yangınında evi yanan vatandaş: "Evimi görünce içim parça parça oldu"Orman yangınında evi yanan vatandaş: "Evimi görünce içim parça parça oldu"Orman yangınında evi yanan vatandaş: "Evimi görünce içim parça parça oldu"Orman yangınında evi yanan vatandaş: "Evimi görünce içim parça parça oldu"

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Antalya Altın Portakal Festivali Venüs Heykelleriyle şehri renklendirdi
Foto Galeri

Antalya Altın Portakal Festivali Venüs Heykelleriyle şehri renklendirdi

Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!
Foto Galeri

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!

Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu
Foto Galeri

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu

Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!
Foto Galeri

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!

Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu
Haber

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu

İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi
Video Galeri

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi

Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.