Antalya

OSBÜK'ten ADOPEN'e 2 Ödül Birden

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) tarafından bu yıl ikincisi yapılan 'OSBÜK OSB Yıldızları Araştırması'nın sonuçları Ankara'da düzenlenen ödül töreniyle açıklandı. ADOPEN Plastik AŞ, 'En Çok İstihdam Sağlayan Firma' kategorisinde ödül aldı.

OSBÜK'ten ADOPEN'e 2 Ödül Birden

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, OSB başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve plaket alacak firmaların katılacağı ödül töreninde konuşan OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) ile iş birliği yapılarak OSB Yıldızları Araştırması'nın gerçekleştirildiğini söyledi. Organize sanayi bölgelerindeki işletme sayısının 67 bine ulaştığını ve tamamen gönüllülük esasına dayanan araştırmanın 81 ildeki tüm organize sanayi bölgelerini kapsadığını ifade eden Kütükcü, ödül töreninde 12 kategoride toplam 120 sanayi işletmesine plaket verildiğini bildirdi.

'En Çok İstihdam Sağlayan Firma' kategorisinde 8'nci sırada yer alan ADOPEN Plastik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sak, “Ülkemizin istihdamına katkıda bulunmak ve bunun ödüllendirilmesi bizim için onur verici. OSBÜK'ün araştırmasında bu kategoride Türkiye genelinde 8'inci sırada yer almış olmamız tüm ADO ailesini sevindirmiştir. Gelecek yıllarda daha üst sıralarda yer alabilirsek ne mutlu bizlere. Ado grubun tüm çalışma arkadaşları ve satış partnerlerimizle biz bir aileyiz" dedi.

2022 yılının son haftasında Ankara'da düzenlenen törende ADOPEN Plastik A.Ş. adına ödülü Satış Grup Başkanı Serpil Ocak Onan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan aldı.

OSBÜK OSB Yıldızları 2022 Araştırması ödül töreni sonrasında açıklamada bulunan Adopen; “En Çok İstihdam Sağlayan Firma” ve “En Çok Stajyer İstihdamı Sağlayan Firma” kategorilerinde ödülleri Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’tan, Satış Grup Başkanımız Serpil Onan almıştır. " ifadelerini kullandı.

günhaber

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Bucak'ın gururu Portisan, 3 ödüle layık görüldü
Etkinlik

Bucak'ın gururu Portisan, 3 ödüle layık görüldü

Portisan Portatif Çelik Iskele Kalıp San. Ve Tic. A. Ş., OSBÜK OSB yıldızları ödül töreninde 3 ödüle layık görülerek, Bucak'ı gururlandırdı.

BUTSO OSBÜK Genel kuruluna katıldı
İş Dünyası

BUTSO OSBÜK Genel kuruluna katıldı

Türkiye'deki 391 Organize Sanayi Bölgesinin çatı kurulu olan OSBÜK'te Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükçü 21. Olağan Genel Kurulda güven tazeleyerek, başkan seçildi. İşte detaylar...

Antalya OSB’nin Yıldızları
İş Dünyası

Antalya OSB’nin Yıldızları

OSBÜK tarafından yapılan OSB Yıldızları Araştırması’nın sonuçları açıklandı.

Bucak OSB, OSBÜK Akdeniz Bölge Toplantısına Katıldı
İş Dünyası

Bucak OSB, OSBÜK Akdeniz Bölge Toplantısına Katıldı

BUCAK OSB, OSBÜK AKDENİZ BÖLGE TOPLANTISINA KATILDI

Başkan Meçikoğlu OSBÜK 18. Olağan Genel Kuruluna Katıldı
İş Dünyası

Başkan Meçikoğlu OSBÜK 18. Olağan Genel Kuruluna Katıldı

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Bucak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu ; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İkiz Kuleler Konferans Salonu’nda düzenlenen, Türkiye'deki tüm organize sanayi bölgelerinin çatı kuruluşu olan Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşunun (OSBÜK) 18. Olağan Genel Kurulu’na katıldı. Türkiye genelinde 2 milyonu aşkın kişinin istihdam edildiği ve sayısı 344’e ulaşan organize sanayi bölgelerini temsil eden Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK)’nun 18.Olağan Genel Kurulu, OSBÜK Başkanı Memiş Kütükçü ile Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede’nin konuşmalarıyla başlayan toplantıda genel kurul gündemindeki hususlar görüşülerek karara bağlandı.

Yağlı Güreş Ligine Elmalı Yağlı Güreşleride dahil edildi
Spor

Yağlı Güreş Ligine Elmalı Yağlı Güreşleride dahil edildi

Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu dün yaptığı duyuru ile 26.04.2024 tarihinden itibaren Yağlı Güreş Müsabaka Talimatı ve Yağlı Güreş LİGİ Müsabaka Talimatında bazı değişiklikler yapıldığı duyuruldu.