Burdur / Bucak

Osman Kurt, İYİ Parti’den İstifa Etti!

İYİ Parti Burdur Kurucu İl Başkanı Osman Kurt, partisinden istifa etti. Kurt, istifa dilekçesini Genel Merkez'e gönderdi. İŞTE KURT'UN İSTİFA DİLEKÇESİ

Osman Kurt, İYİ Parti’den İstifa Etti!

İYİ Parti Burdur Kurucu İl Başkanı Osman Kurt, partisinden istifa etti. Kurt, istifa dilekçesini Genel Merkez’e gönderdi.

İŞTE KURT’UN İSTİFA DİLEKÇESİ

“07.11.2017 Tarihinde onurunu ömür boyu taşıyacağım Kurucu İl Başkanlığı görevini şahsıma tevdi ettiniz. Camiamız için yeni bir umut olacağını düşündüğümüz partimiz için bu davaya inanmış gönüldaşlarımızla beraber tüm baskılara ve zorluklara rağmen gece gündüz demeden kuruluş çalışmalarına başladık. Ülkümüz uğrunda parti içi geleceğimizi düşünmeden; başarıya odaklı, liyakate dayalı teşkilat yapısı kurmak için çalıştık ve genel merkezin kuruluş takvimine uygun olarak, istenilen süre içerisinde yeterli sayıda ilçelerde teşkilatlanmamızı tamamladık.

Yurt genelinde teşkilatlanma çalışmalarımız henüz yeni tamamlanmışken, partimizin girdiği, milletvekili adayı da olduğum Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde teşkilatımızla beraber cansiperane çalışarak; partimizin ve genel başkanımızın yurt genelinde en yüksek oy oranını almasını sağladık. Bu oy oranı ile şahsıma ve arkadaşlarımıza gösterilen güveni Rabbime şükürler olsun ki boşa çıkarmadık.

Genel seçim sonrası parti içi bir takım sorunlarla ilgili Sayın Genel Başkanımız da dahil olmak üzere genel merkez üst düzey yöneticilerle yaptığımız görüşmelerden maalesef bir sonuç alamadık. Defalarca; Teşkilat içi sorunların muğlak politikalarla çözülemeyeceği; kişilerin değil ilkelerin hâkim olduğu yönetim anlayışının benimsenmesi gerektiğini söylememize rağmen Burdur duymazdan gelindi. Marifet üretmek yerine mazeret üretildi! Dahası seçmenin emanetine sahip çıkmak için döktüğümüz ter hiçe sayıldı!

Yanlışların katlanarak devam etmesi, uyarılarımızı dikkate almayarak 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesi teşkilat yapılanması ile ilgili İl Başkanımızın yerine başka bir şehrin İl Başkanına danışılarak karar alınması, teşkilatlara güç vermek yerine kendine güç devşirilmeye çalışılması çıktığımız bu yolu sizlerle yürünemez hale getirdi.

Unutmayınız ki Burdur’un emanetine sahip çıkmak için teşkilatımızın önünde eğiliriz; ancak kişisel menfaatleri uğrunda mücadele veren hiç kimsenin önünde eğilmeyiz!

Bizler bu yola gördüğü haksızlıklar karşısında susmak, birilerinin gölgesinde siyaset yapmak için yola çıkmadık!

Burdur’un Burdurlunun yanında olmak için yola çıktık.

Ülkesi için değil kendi hırsları için yola revan olanları, zaaflarıyla malul ihtiras mahkûmlarını Allah’a havale ediyor, ülkem ve ülküm için İYİ Parti’den istifa ediyorum.”

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

BUSİAD'da Osman Kurt dönemi başladı
Bölgesel

BUSİAD'da Osman Kurt dönemi başladı

Burdur Sanayici Serbest Meslek Mensupları ve İş Adamları Dayanışma Derneği (BUSİAD)'da BAŞKANLIĞA OSMAN KURT SEÇİLDİ.

İŞ ADAMI OSMAN KURT SESSİZ KALMADI
Bölgesel

İŞ ADAMI OSMAN KURT SESSİZ KALMADI

“ZOR GÜNLERİ BİRLİKTE AŞABİLİRİZ” mesajları Burdur’da karşılık bulmaya devam ediyor.

Burdur'da taciz iddiasıyla gözaltına alınmıştı! Serbest bırakıldı
Bölgesel

Burdur'da taciz iddiasıyla gözaltına alınmıştı! Serbest bırakıldı

Burdur Haber! Haberler Burdur'da stajyer kız öğrenciye taciz iddiası sonrasında H.Ö. gözaltına alınmıştı. Mahkemeye çıkarılan H.Ö. serbest bırakıldı.

Burdur'da Trafik Denetiminde 10 Araç Trafikten Men
Bölgesel

Burdur'da Trafik Denetiminde 10 Araç Trafikten Men

Burdur Haber! Burdur'da yapılan alkol ve şehirlerarası yolcu taşımacılığı denetiminde 10 araç ve sürücüye ceza uygulandı. 1 sürücü belgesi geri alınırken, 4 araç trafikten men edildi. Detaylar için tıklayın!

Bakan Özhasaki, Ziyarette!
İş Dünyası

Bakan Özhasaki, Ziyarette!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

İlkokul Futbol Şenliği Sona erdi! Kupalar Sahiplerini Buldu!
Spor

İlkokul Futbol Şenliği Sona erdi! Kupalar Sahiplerini Buldu!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin öğrencilere spor alışkanlığını kazandırmak amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile farklı branşlarda düzenlediği Büyükşehir Okul Spor Etkinlikleri’nde ilkokul futbol şenliği sona erdi.