Osmangazi Belediyesi, asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Osmangazi Belediyesi ilçe genelinde yürüttüğü asfaltlama çalışmaları ile ulaşımı daha konforlu hale getiriyor. Eskimiş ve bozuk yolları asfalt dökerek yenileyen belediye ekipleri, yaz mevsimini fırsat bilerek çalışmalarını yoğunlaştırdı. Bu çalışmalarda hava ve asfalt sıcaklığına meydan okuyarak çalışmalarına devam eden Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, son olarak Altınova Mahallesi’ndeki Fuar Caddesi’nde asfalt serimi gerçekleştirdi. İlk olarak freze makinası ile kazınan cadde, toplam 10 bin metrekare sıcak asfalt ile kaplandı.
Yapılan asfaltlama çalışmalarını AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez ile birlikte yerinde inceleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar,ulaşım yatırımlarına büyük önem verdiklerini belirterek, “Osmangazi Belediyesi olarak asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyoruz. BUTTİM Ticaret Merkezi civarındaki yollarda asfaltlama çalışmalarına başladık. Fuar merkezinden İstanbul Caddesi’ne kadar devam eden bu caddeyi freze çalışmasının ardından sıcak asfaltlakaplıyoruz. Yenilenen bu yol, vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.
İHA
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)