Osmangazi Meydanı’nda Sakiler rüzgarı

Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenen Osmangazi Meydanı konserlerinin son konuğu Sakiler oldu. On binlerce Bursalı Sakiler konseriyle doyasıya eğlendi.

Osmangazi Meydanı’nda Sakiler rüzgarı

Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenen Osmangazi Meydanı konserlerinin son konuğu Sakiler oldu. On binlerce Bursalı Sakiler konseriyle doyasıya eğlendi.
Osmangazi Belediyesi’nin Bursa’ya kazandırdığı Osmangazi Meydanı, resmi açılış öncesinde tanıtım etkinlikleri ile Bursalıları ağırlamaya devam ediyor. 37 dönümlük alanda 20 bin metrekaresi meydan olarak inşa edilen, 2000 araçlık yer altı otoparkı ve sosyal alanlarıyla ön plana çıkan Osmangazi Meydanı, düzenlenen konserlerle Bursalıları buluşturmaya devam ediyor. Osmangazi Belediyesi’nin düzenlediği Sefo konseriyle başlayan etkinlikler, Bilal Sonsen ve Sinan Akçıl Konseriyle devam etti. Osmangazi Meydanı’nın son konuğu ise son dönemde popüler şarkılarıyla adından söz ettiren Sakiler Grubu oldu. Özgün yorumlarıyla kısa sürede geniş kitlelere ulaşan Sakiler Gurubu Osmangazi Meydanı’nda on binlerce kişiye en sevilen şarkılarını seslendirdi. Grup Osmangazi Meydanı’nda Sürgün Aşkımız, Dünyadan Uzak, Adımız Ayyaş ve Canıma Minnet gibi sevilen eserlerini Bursalılar için söyledi.
Osmangazi Meydanı’nın Bursa’ya çok yakıştığını ifade eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “37 dönümlük alanda 20 bin metrekaresi meydan olarak inşa edilen, 2000 araçlık yer altı otoparkı ve sosyal alanlarıyla ön plana çıkan Osmangazi Meydanı, Bursalıların yeni buluşma noktası olacak. Bursa’ya vizyon eserler kazandırdık. Bundan sonrada kazandırmaya devam edeceğiz. Meydanımız hayırlı olsun, bugün Sakiler Grubunu bu meydanda ağırlıyoruz. Meydanda büyük coşku var, herkes çok mutlu Bursalıları mutlu görmek bizi de mutlu ediyor. Konser etkinliklerimiz haftaya Semicenk konseriyle devam edecek. Tüm Bursa’yı Osmangazi Meydanı’na bekliyoruz” dedi.
Başkan Dündar, günün anısına Sakiler Grubu üyelerine Osmangazi Biblosu hediye etti.

İHA

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere nnchaber.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Antalya Altın Portakal Festivali Venüs Heykelleriyle şehri renklendirdi
Foto Galeri

Antalya Altın Portakal Festivali Venüs Heykelleriyle şehri renklendirdi

Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!
Foto Galeri

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!

Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu
Foto Galeri

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu

Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!
Foto Galeri

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!

Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu
Haber

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu

İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi
Video Galeri

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi

Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.