Osmaniye’de daha önceden 48 ayrı suç kaydı olan ve hırsızlık suçundan aranan Cemal S., yakalandı, çıkarıldığı mahkemece tutukladı.
Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ve Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Cevdetiye Beldesi’nde meydana gelen 3 ayrı ev ve iş yerinden hırsızlık olayıyla ilgili çalışma başlatıldı. Yapılan incelemede şüphelinin Cemal S. olduğu belirlendi. Daha önceden 48 suç kaydı olduğu tespit eden şüpheli, jandarmanın düzenlediği operasyonla çaldığı malzemelerle yakalandı. Ele geçirilen malzemeler sahibine teslim edildi.
Jandarmadaki işlemleri tamamlanan Cemal S., sevk edildiği mahkemece tutuklandı. İHA
Afyonkarahisar'da yediemin otoparkından 2 motosiklet çalan 6 kişi polis tarafından düzenlenen operasyonla yakalanırken şahısların hırsızlık anı ise güvenlik kameralarınca kaydedildi.
Adana'da hırsızlık suçundan 30 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan hükümlü polis ekipleri tarafından yakalandı.
Kayseri’de polis ekipleri tarafından 23-29 Haziran arasında yapılan çalışmalarda 19 faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatıldı.
İstanbul'un Esenyurt ilçesinde kalabalık sokakta yürüyen bir kadın, hırsızın hedefi oldu. Arkasından sessizce yaklaşan şahıs, kadının cebinden telefonu alarak kayıplara karıştı. Yaşanan o anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.
Bursa'da hakkında 15 yıl 3 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan K.Ş., Narkotik ekipleri tarafından yakalandı.
5 farklı binadan sesli konuşma sistemleri çalındı
Yorumlar (0)