Afyonkarahisar’da iki otomobilin çarpıştığı trafik kazasından 1 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı. Kaza sonrası çarpışan otomobiller ise adeta hurdaya döndü.
Kaza, Afyonkarahisar -Ankara karayolu Emirdağ ilçesi çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre,
H.Y., idaresindeki 07 LF 542 plakalı otomobil henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü H.Y.’nin kullandığı 26 PS 532 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışanın etkisi ile savrulan araçlar hurdaya dönerken, çevreden geçen diğer sürücülerin haber vermesi ile bölgeye çok sayıda jandarma ve 112 Acil servis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan her iki araç sürücüsü ile araçlarda bulunan B.Y., B.S. ve S.S.’yi ambulanslar ile hastaneye kaldırdı. Yaralılardan S.S., yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Kazanın ardından jandarma tarafından inceleme başlatıldı.
Afyonkarahisar'da meydana gelen kazada 2 kişi yaralanırken, kazaya karışan otomobil ise kullanılamaz hale geldi.
Afyonkarahisar’da iki otomobilin kavşakta çarpıştığı kazada ikisi bebek 5 kişi yaralandı.
Afyonkarahisar’da meydana gelen 5 farklı trafik kazasında 5 kişi yaralandı.
Afyonkarahisar’da bariyerlere çarparak devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı.
Afyonkarahisar’da kontrolde çıkan bir tanker devrilirken, ölen ya da yaralananın olmadığı kazada tankerin kimyasal madde yüklü olması paniğe neden oldu.
Afyonkarahisar’da 4 kişinin yaralandığı kazada ölen genç, son yolcuğuna uğurlanırken, aracı kullanan ve ehliyetsiz olduğu belirlenen 16 yaşındaki sürücü ise tutuklandı.
Yorumlar (0)