Antalya’nın Kaş ilçesinde yapılan Ova-Kınık Bisiklet Yolu 2. etap projesi çalışmalarında sona yaklaşıldı.
Kaş Belediyesi tarafından 2021 yılında açılışı gerçekleştirilen, 1,5 kilometrelik ilk etabı halkın hizmetine sunulan Ova-Kınık Bisiklet Yolu projesinin, 3,5 kilometre uzunluğundaki 2. etap çalışmaları sürüyor. Proje bünyesinde Ova ile Kınık Mahallesi arasında bisiklet, yürüyüş ve araç yolu şeklinde düzenlenen 5 kilometrelik yolun fiziki gerçekleşme oranı yüzde 95’e ulaştı. Dünya çapında bir bisiklet yolu rotası olabilme özelliği taşıyan projenin, tamamlandığında Xanthos ile Patara antik kentlerini birbirine bağlayacağı belirtildi. Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Ova-Kınık Bisiklet Yolu 2.etap projesi çalışmalarını yerinde inceleyerek, sona yaklaşılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Söz konusu proje çalışmasının büyük bir kısmının tamamlandığını belirten Başkan Ulutaş, “Kaş’ımızda en güzel ve en iyi hizmetleri gerçekleştirmek için çalışmalarımıza, imkânlarımız eşliğinde devam edeceğiz” dedi.
Kaş Belediyesi, Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde psikolog, fizyoterapist ve diyetisyen hizmeti vermeye başladı.
Antalya’nın Kaş ilçesinde kaçak yapılarla mücadele devam ediyor. Likya Yolu üzerinde bulunan kaçak yapıların yıkım işlemine başlandı. Yasal işlemlerin ardından yıkım kararı çıkan kaçak ve izinsiz yapılar, Kaş Belediyesi ekipleri tarafından yıkılıyor.
Antalya’nın Kaş ilçesi Kaputaş mevkisinde doğal sit alanındaki kaçak 3 konteyner, zabıta ekiplerince kaldırıldı.
Antalya’nın Kaş ilçesinde 12 kaçak yapı, belediye ekipleri tarafından yıkıldı.
Antalya Kaş Belediyesi, Yağlı Güreş Birliği meclis toplantısına katıldı ve birliğe üyeliğini gerçekleştirdi.
Antalya'nın Kaş ilçesi, bu yıl 8-10 Aralık'ta 16'ncısı yapılan uluslararası turizm fuarı Travel Turkey İzmir’de tanıtılıyor.
Yorumlar (0)