Burdur’un Tefenni ilçesinde Belediye Başkanı Ümit Alagöz, mahkeme salonunda yaptığı açıklamayla gündem yarattı. Alagöz, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın ifadelerini sahiplenerek, “Özdağ’la ölüme gitmeyen namerttir” sözleriyle siyasi duruşunu net bir şekilde ortaya koydu.
Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ’ın mahkemede sarf ettiği, “Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı makamında oturan herkesten, Erdoğan dahil, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e saygı beklemek bizim milli namusumuza düşen görevdir” sözlerine Tefenni Belediye Başkanı Alagöz'den güçlü bir destek geldi.
Başkan Ümit Alagöz, bu sözleri sahiplendiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Adamın hammaddesi der” bu cümleyle Özdağ’ın kararlı tutumunu öven Başkan Alagöz açıklamasının devamında “Sayın Genel Başkanım, sen böyle dimdik durmaya devam et. Benim adıma, seninle ölüme gitmeyen namerttir” sözleriyle partisine ve liderine bağlılığını vurguladı.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (1)
Kayhan
7 ay önce / 30.04.2025Doğru söyleyenler mapus yalancılar dışarda.
Beğendim 0 | Beğenmedim 0 | Cevapla