Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Matlı Yem Sanayi Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, Burdur Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.
Kendisini, Burdur Ticaret Borsası’nda ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Borsa Başkanı Gündüzalp, “Değerli Başkanımızın diğer illerde olduğu gibi Burdur’da da yatırımı bulunmaktadır. Gerek ilimize sağladığı istihdam açısından, gerekse ekonomiye katkısı açısından kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.
Bursa Ticaret Borsası Başkanı ve aynı zamanda Matlı Yem Sanayi Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, Burdur Ticaret Borsası Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, Borsa Meclis Üyesi Arif Çakır, Köy-Koop Başkanı Osman Bütüner, Başkan Yardımcısı Hulusi Özbakan’a hazır bulundu.
Ziyaretten dolayı Bursa Ticaret Borsası Başkanı Matlı’ya teşekkür eden Başkan Gündüzalp, “Bölgemizin kalkınmasını hızlandırmak ve içerisinde bulunduğu potansiyelini harekete geçirmek için gerek bölgemizdeki, gerekse diğer bölgelerimizdeki oda-borsalarımız, ortak projeler belirleyip o bölgedeki güç birliğini arttırmalıdır. Bunun en güzel örneğini de Sayın Başkanımız sergiledi. Kendisi, Bursa Ticaret Borsası Başkanlığının yarı sıra, aynı zamanda yem sektöründe faaliyet gösteren önemli kuruluşlarının yöneticisidir. İlimizde yem fabrikası bulunup, gerek istihdam açısından, gerekse ilimiz ve ülke ekonomisine katsısı açısından kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.
Kurumlar arasında işbirliği ve koordinasyonun arttırılması gerektiğinin altını çizen Bursa Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı ise “Bizlerin, şehrin dinamikleriyle birlikte hareket etmesi lazım. Belediyeler, odalar, borsalar, STK’lar, dernekler ve siyasilerle şehrin ortak sorunlarını belirleyerek, çözümü için birliktelik sağlamalıyız. Ancak bu şekilde bulunduğumuz yerden daha iyi bir noktaya gelebiliriz. Burdur gerek tarım, gerekse hayvancılık açısından potansiyeli yüksek bir il. O nedenle elinde, bulundurduğu potansiyeli en iyi şekilde değerlendirmelidir. Bunun içinse az önce belirttiğim gibi şehrin dinamikleri ile bir ve beraber olmalı, göller, güller ve sütler diyarı Burdur’u bir adım daha ileriye taşımalıdır” şeklinde konuştu.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)