Ankara’da Sincan Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan "Papatya Kreşi" törenle hizmete açıldı.
Sincan Belediyesi, ilçede kreş açılışlarına devam ediyor. Yapımı tamamlanan Papatya Kreşi ise ilçede açılan 5. kreş olma özelliğini taşıyor. Mustafa Kemal Mahallesi’nde inşa edilen kreşin açılışında İstiklal Marşı okunurken saygı duruşunda bulunuldu. Kreş açılışının yanı sıra Güngörmüşler Lokali ve Hanımlar Lokali de hizmete açıldı. Açılışta kreşin ilk öğrencilerinin gösterisinin ardından açılışa özel hayvan kesimi yapılarak dualar edildi.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan burada yaptığı konuşmada, “Bugün yine açılış zincirimize bir halka daha ekliyoruz. Bugün burada son dönemde yaptığımız 5 adet kreşimizin beşincisini açıyoruz ama sadece kreş yok burada. Burası bir kampüs gibi burada aynı zamanda hanımlarımız için bir yaşam merkezi var. Bir de güngörmüşlerimiz için büyüklerimiz için bir yaşam merkezimiz var. Az ileride bir kampüs daha yaptık. Orada da yüzme havuzumuz var. Yenikent inanılmaz büyüyor” diye konuştu.
Öte yandan, Ercan kreşin içini gezerken öğretmenlerden de bilgi aldı.
İHA
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)