Antalya

‘Piyanonun kraliçeleri’ Antalya’da unutulmaz bir konsere imza attı

Müziği ve mizahı birleştiren dünyaca ünlü piyano ikilisi “Queenz Of Piano”, 23. Uluslararası Antalya Piyano Festivali’nde unutulmaz bir konsere imza attı.

‘Piyanonun kraliçeleri’ Antalya’da unutulmaz bir konsere imza attı

Müziği ve mizahı birleştiren dünyaca ünlü piyano ikilisi “Queenz Of Piano”, 23. Uluslararası Antalya Piyano Festivali’nde unutulmaz bir konsere imza attı. ‘Piyanonun Kraliçeleri’ performansıyla müzikseverler tarafından ayakta alkışlandı.
23. Uluslararası Antalya Piyano Festivali tüm coşkusuyla devam ediyor. Festival, Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) muhteşem bir konsere daha ev sahipliği yaptı. Dünyaca ünlü piyano ikilisi Queenz Of Piano, iki kuyruklu piyano eşliğinde gerçekleştirdikleri performansla müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Müzik ve mizahı birleştiren, klasik bir konserde de eğlenebilmenin mümkün olduğunu gösteren, performanslarını seyirci etkileşimleriyle zirveye taşıyan ikili, piyano tutkunlarından büyük alkış aldı.

Türk marşı, ninni, oyun havaları mest etti
Türk Marşı, ninni ve oyun havalarıyla süsledikleri repertuarları ile AKM sahnesinde müzikseverlerle muhteşem bir bağ kuran ‘Piyanonun Kraliçeleri’, Antalya’ya olan sevgilerini de Türkçe cümlelerle dile getirdi. Müziklerini şovlarıyla seyirciye kahkahalar eşliğinde aktaran grup, uzun süre akıllarda kalacak bir performansa imza attı. Gösteri bitiminde Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer, sanatçılara plaket ve çiçek takdim ederek, eşsiz akşam için teşekkürlerini sundu.

Festival sürüyor
Bu yıl 23’üncüsü gerçekleştirilen Uluslararası Antalya Piyano Festivali, birbirinden güzel konserlerle devam edecek. Festival kapsamında 15 Aralık’ta AKM ve 16 Aralık’ta Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde Dorantes sahne alacak. 16 Aralık’ta Cam Piramit’te Candan Erçetin ve Antalya Devlet Senfoni Orkestrası ‘Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar’la müzikseverlerin karşısına çıkacak. Selin Şekeranber ve Yudum Çetiner Duo Blanc&Noir konseri 17 Aralık’ta AKM’de yapılacak. Havasi 19 Aralık’ta Cam Piramit’te, Can Saraç 20 Aralık’ta AKM’de, Igudesman&Joo 21 Aralık’ta yine AKM’de sahne alacak. 21 Aralık’ta Aksu Fen Lisesi’nde resital ve söyleşi gerçekleştirecek olan Gülsin Onay 22 Aralık’ta AKM’de kapanış konserinde sahne alacak.

İHA

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Piyano Festivali’nde miniklerin zamanıydı
Bölgesel

Piyano Festivali’nde miniklerin zamanıydı

Duo Blanc & Noir ikilisi, Uluslararası Antalya Piyano Festivali kapsamında Imagine projeleriyle çocuklar ve aileleri için muhteşem bir konser gerçekleştirdi.

Antalya'da piyano festivalinde Candan Erçetin esti geçti
Etkinlik

Antalya'da piyano festivalinde Candan Erçetin esti geçti

23. Uluslararası Antalya Piyano Festivali kapsamında Türk müziğinin güçlü sesi Candan Erçetin, Antalya Devlet Senfoni Orkestrası eşliğinde ’Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar’ konseriyle Antalyalı sanatseverlerle buluştu.

Dorantes, 23. Uluslararası Antalya Piyano Festivali'nde unutulmaz gecesi
Etkinlik

Dorantes, 23. Uluslararası Antalya Piyano Festivali'nde unutulmaz gecesi

Flamenko’ya farklı bir tarz getiren İspanyol müzisyen Dorantes 23. Uluslararası Antalya Piyano Festivali kapsamında “Sur Sinfonica” projesiyle muhteşem bir konser verdi.

Uluslararası Antalya Piyano Festivali muhteşem  konserle başlıyor
Bölgesel

Uluslararası Antalya Piyano Festivali muhteşem konserle başlıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesinin en önemli sanat etkinliklerinden biri olan 23. Antalya Piyano Festivali, Cam Piramit’te Antalya Devlet Senfoni Orkestrası eşliğinde Fahir Atakoğlu & Selda Bağcan konseri ile başlıyor.

 23. Antalya Uluslararası Piyano Festivali, başlıyor
Yaşam

23. Antalya Uluslararası Piyano Festivali, başlıyor

Bu yıl 9-22 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek 23. Antalya Uluslararası Piyano Festivali, şehir etkinlikleri ile tüm Antalya'ya yayıldı. Nostaljik tramvay ve Havalimanı'ndaki piyano konserleri büyük ilgi görüyor. Devamı haberimizde...

Düzce İli Belediyeleri Katı Atık Birliği Başkanlığına Dr. Faruk Özlü Seçildi
İş Dünyası

Düzce İli Belediyeleri Katı Atık Birliği Başkanlığına Dr. Faruk Özlü Seçildi

Düzce İli Belediyeleri Katı Atık Birliği (DİKAB) Meclisi, ilk toplantısını gerçekleştirdi. Görev dağılımının yapıldığı toplantıda, Birlik Başkanlığına Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü seçildi.