Antalya'da ücretsiz halk plajına gece saatlerinde giren ve elinde alkol şişesiyle havlulara sarılıp dans ettikten sonra onlarca plaj şemsiyesini denize atan şahıs için belediye ekipleri tel örgülerinin yüksekliğini iki katına çıkardı.
Olay, gece saatlerinde Muratpaşa Belediyesinin ilçede ücretsiz hizmete sunduğu mavi bayraklı Konserve Koyu Halk Plajı'nda meydana geldi. Alınan bilgiye göre; plaja gelen kimliği belirsiz bir kişi önce havlu ile yüzünü kapattı. Ardından ise güvenlik kamerası önünde uzun süre dans etti. Alkollü olduğu tahmin edilen kişi, bunlarla da yetinmeyerek onlarca plaj şemsiyelerini denize attı. Şahısın giderken güvenlik kamerasına yüzünü açarak göstermesi ise dikkatlerden kaçmadı. Olayı, sabah saatlerinde plajı hizmete açıp temizlik yapan personel fark etti. Muratpaşa Belediyesi bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.
Belediye ekipleri, kapalı olan plaja gece saatlerinde giren şahsın nereden girdiği ile ilgili yaptıkları çalışmada yeri tespit etti. Ekipler, yaklaşık 1,5 metre yükseklikteki tel örgülerinin yüksekliğini iki katına çıkardı.







Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)