Antalya'nın Manavgat ilçesinde polis ekiplerinin ‘dur' ihtarına uymayarak kaçan yaşı küçük sürücü otomobili boş arazide park halindeki bir aracın arkasına saklayıp, yaya olarak kaçmaya çalışırken yakalandı. Sürücüye toplam 43 bin 693 TL ceza uygulandı.
Manavgat ilçesi Yukarı Pazarcı Mahallesi Mimar Sinan Caddesinde meydana gelen olayda, seyir halindeki 07 BDU 543 plakalı Tofaş marka otomobilin sürücüsü uygulama yapan Manavgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin ‘dur' ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Otomobili takibe alan ekipler aracı Çağlayan Mahallesinde sokak ortasındaki boş arazideki otluk alanda terk edilmiş olarak buldu. Çevredeki vatandaşlardan edinilen bilgiye göre sürücünün aracı bıraktıktan sonra Hastane Caddesine doğru kaçtığı belirlendi.
Çevrede yapılan kontrollerde aracı bırakıp kaçan otomobil sürücüsü Devlet Hastanesi yakınlarında Manavgat Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekiplerince yakalandı. Trafik ekipleri tarafından otomobilin bulunduğu yere getirilen E.O.Ç. isimli araç sürücüsünün yaşının küçük olduğu, ehliyetinin olmadığı belirlendi. Araç sürücüsüne ehliyetsiz araç kullanmaktan, dur ihtarına uymamak ve tehlikeli araç kullanmaktan 23 bin 11 TL, araç sahibine de sürücü belgesiz kişiye araç kullandırmaktan 18 bin 678 TL para cezası uygulandı.



Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)