Samsun

Polisin duyarlı davranışını Karşılıksız koymadılar

Vali Dağlı’dan hız yapan motosikletli gence baba öğüdü veren o polise başarı belgesi işte detaylar..

Polisin duyarlı davranışını Karşılıksız koymadılar

Samsun’da hız yapan motosikletli gence babacan bir tavırla uyarıda bulunarak herkesi duygulandıran trafik polisine Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı tarafından başarı belgesi verildi. Vali Dağlı, "Aslında tüm polislerimiz böyle ama burada böyle yansımış oldu. Gördüğümüz gibi başarı belgesini verdik. Ayrıca polis memurumuzu bir maaş ile de ödüllendirme yapacağız. Bunu çoktan hakkettiğini düşüyoruz" dedi.
Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli 15 yıllık polis memuru Alper Gökhan Yıldırım, Atakum ilçesi Atatürk Bulvarı’nda hızlı bir şekilde seyir halinde olan motosiklet sürücüsünü durdurdu. Şahin polisi Yıldırım, 27 yaşındaki motosiklet sürücüsü Muhammet Fatih Ukte’ye (27) bir baba gibi öğüt verdi. Sosyal medyada paylaşılan o anların görüntüsü milyonların gönlünü fethetti. Herkesi duygulandıran görüntüler üzerine İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da polis memurunu telefonla arayarak tebrik etti.

"Polisimiz trafik içinde eğitim vermeye devam edecektir"
Olaydan sonra Samsun Valisi Zülkif Dağlı’nın makamında Trafik Polisi Alper Gökhan Yıldırım ile motosikleti kullanan Muhammet Fatih Ukte bir araya geldi. Vali Zülkif Dağlı, trafik polisine başarı belgesi vererek tebrik etti. Akabinde açıklamalarda bulunan Vali Dağlı, "Muhammet motosikletiyle gelirken polis memurumuz Alper Gökhan onu babacan tavrıyla hem uyardı hem abilik yaptı hem de ona yol gösterdi. Ona aslında küçük de olsa bir ders verdi. Bu anlamda çok güzel bir yansıma oldu. Ben kendisine bu davranışı için teşekkür ediyorum. Aslında tüm polislerimiz böyle ama burada böyle yansımış oldu. Polis memurumuz güzel bir çalışmaya imza attı. Sayın bakanımız tebriklerini gönderdi. Bizde polis memurumuzu ilk andan itibaren takip ettik. Kendisini biz de takdir ediyoruz. Gördüğümüz gibi başarı belgesini verdik. Ayrıca polis memurumuzu 1 maaş ile de ödüllendirme yapacağız. Bunu çoktan hakkettiğini düşüyoruz. Muhammet ise bundan sonraki hayatında daha dikkatli olacaktır. Motosiklet aslında güzel bir spordur. Ayrı bir zevktir. Ancak önce hayatımızı düşüneceğiz. Gençliğimizi ve geleceğimizi düşüneceğiz. Bu manada Muhammet’te çok daha dikkatli olacaktır. Polisimiz vatandaşımıza yol göstermeye, trafik içinde eğitim vermeye devam edecektir" dedi.iha Polisin duyarlı davranışını Karşılıksız koymadılar

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Görev Şehidi Polis Memuru Samsun'da Son Yolculuğuna Uğurlandı!
3. Sayfa

Görev Şehidi Polis Memuru Samsun'da Son Yolculuğuna Uğurlandı!

Samsun'da görevi başında kalp krizi geçirerek kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden polis memuru, son yolculuğuna uğurlandı.

Vali Yavuz'dan kazada yaralanan polislerin durumu hakkında açıklama - Haberler
Yaşam

Vali Yavuz'dan kazada yaralanan polislerin durumu hakkında açıklama - Haberler

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Çerkeş sınırında meydana gelen trafik kazasında yaralanan polis memurlarını hastanede ziyaret ederek son durumlar hakkında bilgi aldı.

Evinde rahatsızlanan polis memurundan üzücü haber
3. Sayfa

Evinde rahatsızlanan polis memurundan üzücü haber

Samsun'da evinde rahatsızlanan polis memuru Şaban Abdullah Cihan, kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Burdur'da acı haber! Emekli polis memuru hüzne boğdu
Bölgesel

Burdur'da acı haber! Emekli polis memuru hüzne boğdu

Burdur'un Tefenni ilçesinde yaşayan emekli polis memuru Muzaffer Dumlupınar, geçirdiği amansız hastalık sonrasında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Kalp krizinden ölen polis son yolculuğuna uğurlandı
Yaşam

Kalp krizinden ölen polis son yolculuğuna uğurlandı

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğünde görevli bir polis memuru, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Polis memuruna son veda
3. Sayfa

Polis memuruna son veda

Geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden Hakkâri Özel Harekât Şube Müdürlüğü’nde görevli Polis Memuru Yavuz Akyüzlü memleketinde son yolculuğuna uğurlandı.