Pursaklar Belediyesi, ilçe genelinde zaman içerisinde yıpranan ve kullanıma uygun olmayan dinlenme alanları, oyun grupları ve spor aletlerinin bakımını gerçekleştiriyor.
Pursaklar Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Pursaklar Belediyesi parkların daha güzel görünmesi ve gerek ailelerin, gerekse çocukların huzur içerisinde vakitlerini geçirecekleri bir ortamın sağlanması adına ilçedeki tüm parklarda, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.
Vatandaşların, park ve bahçelerde daha kaliteli vakit geçirebilmeleri için genel bakım çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirten Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ‘‘Ailelerin huzurla dinlenme alanında vakit geçirme fırsatı sunarken, çocuklarının oyun alanlarında sağlıklı ve güvenli bir şekilde oyun oynayabilmeleri için park ve bahçelerimizde bakım-onarım çalışmalarına devam ediyoruz. Belediye olarak hemşehrilerimizden gelen talepleri dikkate alarak, Pursaklar genelinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 7'den 70'e her yaş grubunun güzel vakit geçirebileceği şekilde düzenledikleri parklardan vatandaşların daha verimli yararlanabilmeleri amacıyla periyodik olarak bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirmeye devam edeceğiz'' dedi.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)