Pursaklar Belediyesine bağlı PYM Tiyatro Atölyesi tarafından hazırlanan 6 farklı tiyatro gösterisi sanatseverlerle buluşmaya devam ediyor.
Pursaklar Belediyesi tarafından 2021 yılında hizmete kazandırıldığı günden bu yana kültürel ve sanatsal gösterilere ev sahipliği yapan Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi’nde, PYM Tiyatro Atölyesi’ndeki kursiyerler tarafından hazırlanan 6 farklı tiyatro gösterisi sahne almaya devam ediyor.
“Kıymetli kardeşlerim tiyatro kursuna katılarak yeteneklerini keşfetti”
PYM Tiyatro Atölyesi öğrencileri ile gurur duyduğunu belirten Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, “PYM Tiyatro Atölyesinde eğitim alan öğrencilerimiz, sergilemiş oldukları oyunculuklarla herkesi kendilerine hayran bırakıyor. Kıymetli kardeşlerimin hepsi Yaşam Merkezimizdeki tiyatro kursuna katılarak yeteneklerini keşfetti, kendini geliştirdi. Büyük emek ve özveri ile hazırladıkları tiyatro oyunları ile hemşehrilerimizle buluşan, tamamı kursiyerlerimizden oluşan PYM Tiyatro Atölyemizi canı gönülden kutluyorum. Tiyatrocularımızın hazırlamış oldukları oyunlara büyük ilgi gösteren hemşehrilerimizin her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Pursaklar Tiyatro Günleri kapsamında ‘Sacide’ ve ‘Buzlar Çözülmeden’ tiyatro gösterileri ile sanatseverlerin huzuruna çıkan PYM Tiyatro Atölyesi öğrencileri, oynadıkları iki farklı oyun ile izleyicilerden tam not aldı. Pursaklar’da Tiyatro Günleri Keşanlı Ali Destanı, Töre, Bernarda Alaba’nın Evi ve Paydos tiyatro gösterileriyle devam edecek
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)