Burdur

Ramazan Kılınç, Yunus Emre Mahallesi muhtar adaylığını duyurdu

Mahalli seçimler için gün sayılırken, Bucak'ta tanınan isim Ramazan Kılınç, Yunus Emre Mahallesi Muhtar adaylığını duyurdu. Detaylar haberimizde...

Ramazan Kılınç, Yunus Emre Mahallesi muhtar adaylığını duyurdu

Mahalli seçimler için gün sayılırken, Bucak'ta tanınan isim Ramazan Kılınç, Yunus Emre Mahallesi Muhtar adaylığını duyurdu.

Muhtar Adayı Ramazan Kılınç, "Kıymetli abilerim, ablalarım, kardeşlerim çıktığım bu yolda sizlerden desteklerinizi bekliyorum. Bu görevin bana ve azalarıma nasip olması halinde hizmet için telefonunum 7/24 açık olacak. " dedi.
Ramazan Kılınç, " 40 yıldır doğup büyüdüğüm her bir sokağında ayak izlerimin olduğu Yunus Emre Mahallesi'ne artık hizmet etme vaktimin geldiğini düşündüğüm ve eksik olduğunu düşündüğüm hizmetleri tamamlamak için muhtar adayı olmaya karar verdim." şeklinde konuştu.
Her konuda mahalle sakinleriyle istişare ederek hareket edeceğini belirten Muhtar Adayı Ramazan Kılınç, nasip olur ve seçilirse göreve gelir gelmez vatandaşların rahatça ulaşabileceği mahallenin uygun bir noktasına istişare ile karar vererek muhtarlık irtibat bürosu yapacağını söyledi.

Mahalledeki gençleri bir arada tutarak, onların kötü alışkanlıklara bulaşmaması için özen gösterilmesi gerektiğini vurgulayan Ramazan Kılınç, " Mahallemizin gençleri başta olmak üzere mahalle sakinlerimiz için 24 saat ücretsiz internet hizmeti sunacağız. Geleceğimizin teminatı çocuklar ve genç kardeşlerimiz için etkinlikler düzenleyerek her zaman iç içe olup, yanlarında olduğumuzu hissettireceğiz." dedi.

Mahalle sakinlerinin hepsinin değerli ve kıymetli olduğuna dikkat çeken Kılınç, " Mahalle sakinlerimiz için yaz sezonlarında kültürel etkinlikler düzenleyerek mahalle sakinlerimizin kaynaşabileceği ortamlar oluşturacağız. Belediyemizle sürekli istişare içerisinde bulunarak mahallemizin eksikliklerinin giderilmesi için gayret göstereceğiz. Belediyemize ait büyük, uygun bir alana taziye evi ve çok amaçlı bir kapalı kullanım yeri ve Aile Sağlığı Merkezi kazandırmak için çalışacağız. Mahallemizin ferah, sakin, huzurlu bir mahalle olması için sürekli kolluk kuvvetleri ile istişare edeceğim. Sizlerin de mahallede eksikliğini hissettiğiniz konular, talepleriniz olursa, istişare etmek için 24 saat beni ve aza ekibimi arayabilirsiniz. Önceliğimiz siz mahalle sakinlerimize kendimizi dinletmek için değil, sizleri her konuda dinleyip çözüm üretmek için geliyoruz. Bu yolda sizlerden desteklerinizi bekliyorum." ifadelerini kullandı.

Ramazan Kılınç : 0507 206 10 86

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 2
    SEVDİM
  • 2
    BEĞENDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 1
    KIZDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu
Haber

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu

Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı
Haber

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı

Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol
Haber

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol

Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek
Haber

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek

Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?
Haber

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?

Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı
Haber

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı

Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.