Rana Sezgin Mimarlık Ofisi Bucak'ta Hizmet Açıldı

Rana Sezgin Mimarlık Ofisi Bucak'ta hizmete açıldı.

Rana Sezgin Mimarlık Ofisi Bucak'ta Hizmet Açıldı

Açılışa Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz, İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, CHP Bucak İlçe Başkanvekili Gökhan Acar, Ülkü Ocakları Bucak İlçe Başkanı İsmail Mutlucan, AK Parti Bucak Gençlik Kolları Başkanı Ali Kaynak ve davetliler katıldı.

Kurdele kesimi öncesinde açıklamada bulunan Başkan Emrullah Ünal, "Bugün bir işyerimizin daha hizmete açılışında beraberiz. İnşallah bundan sonraki süreçlerde de yeni işyerlerimizin açılışlarında da beraber oluruz. Böyle işyerlerinin açılıyor olması bizim gibi yerel yöneticileri mutlu etmektedir. Bu ilçemizin geliştiğinin ve büyüdüğünün göstergesidir. Şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İşyerimize, Rabbim inşallah hayırlı kazançlar nasip eder Bucak'ımıza hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Başkan Ünal, Açılış konuşmasının ardından Ya Allah Bismillah diyerek kurdeleyi keserek açılış yapıldı. Yapılan duanın ardından davetliler hizmete açılan Rana Sezgin Mimarlık Ofisini gezerek, işyerinin hayırlı olmasını temenni ettiler.

Açılış sonrasında Belediye Başkanı Emrullah Ünal, işletme sahibi Rana Sezgin'e hediye takdim etti.

Açılış sonrasında işyerini Bucak'a kazandıran Rana Sezgin NNC Haber mikrofonuna yaptığı açıklamada, " İstanbul Aydın Üniversitesi Mimarlık Fakültesinden mezun oldum. Estetik göze hitap eden ve işlevselliği de ön planda olan tasarımlar yapacağım. Ofis Park 3. Kat 23 Nolu dairede mimarlık ofisimizi açtık. Bucak'a, Bucaklı Hemşehrilerimize hizmet vereceğim. " ifadelerini kullandı.

RANA SEZGİN MİMARLIK OFİSİ

ADRES: OFİS PARK KAT : 3 DAİRE: 23 BUCAK

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Estetik Yaptırarak Kimlik Değiştirdi: 10 Yıllık Aranma Sonuçlandı!
3. Sayfa

Estetik Yaptırarak Kimlik Değiştirdi: 10 Yıllık Aranma Sonuçlandı!

İstanbul'da tüzel şirketlere ait çekleri çalarak üzerlerinde değişiklik yapan ve tekrar piyasaya süren kadın, Beyoğlu'nda düzenlenen operasyonla yakalandı.

Bucak'ta Güzellik ve Estetik Merkezi: Red Rose'da Kendinizi Yenileyin!
Tanıtım

Bucak'ta Güzellik ve Estetik Merkezi: Red Rose'da Kendinizi Yenileyin!

Red Rose Güzellik Merkezi'nde en son teknoloji lazer epilasyon cihazlarıyla kalıcı ve ağrısız epilasyon yaptırabilir, cilt tipinize uygun cilt bakımı ve anti-aging uygulamaları ile cildinize ihtiyacı olan özeni gösterebilirsiniz.

Ünlü estetikçi küçük göğüslülere seslendi
Sağlık

Ünlü estetikçi küçük göğüslülere seslendi

Ünlü estetikçi Prof. Dr. Hayati Akbaş, "Eğer bir genç kızda 18 yaşına kadar meme gelişimi olmamışsa, normalden çok geri düzeyde bir gelişim söz konusuysa biz plastik cerrahlar, onların hem beden imajlarının toparlanması hem de özgüvenlerinin yenilenmesi amacıyla bir meme operasyonu tavsiye ediyoruz" dedi.

Estetikte ütopik talepler günden güne artıyor
Yaşam

Estetikte ütopik talepler günden güne artıyor

Ünlü estetikçi Prof. Dr. Hayati Akbaş, “Bazı hastalar, ’hocam ben Angelina Jolie gibi olmak istiyorum, hatta ondan daha güzel olmak istiyorum’ diye taleplerle geliyor.

Operatör Doktor Küçük’ten tüyolar
Yaşam

Operatör Doktor Küçük’ten tüyolar

Medical Point Gaziantep Hastanesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Operatör Doktor Ufuk Küçük vücut estetiği hakkında bilgiler verdi.

Merdiven altı estetiğe aman dikkat
Bölgesel

Merdiven altı estetiğe aman dikkat

3. Ulusal Estetik Kozmetik Dermatoloji Kongresi Başkanı Prof.Dr. Ahmet Hakan Erbil, estetik alanında bir uygulama yapılacaksa reklamla değil tavsiyeninön planda tutulması gerektiğinin altını çizerek, “Bizim alanımızda asla indirimler kampanyalar olamaz, bunlara itibar etmeyin