Antalya

Rektör Türkdoğan ALKÜ Binalarını İnceledi

Merkezi Derslikler ve Ofisler, Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi, Konaklı Diş Hekimliği ve Yabancı Diller Yüksekokulu binalarında incelemelerde bulundu. Devamı haberimizde...

Rektör Türkdoğan ALKÜ Binalarını İnceledi

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, Merkezi Derslikler ve Ofisler, Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi, Konaklı Diş Hekimliği ve Yabancı Diller Yüksekokulu binalarında incelemelerde bulundu.
Ağustos ayı başında Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü olarak göreve başlayan Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, üniversitenin projeleri ve çalışmaları hakkında incelemelerini hızlandırdı. Birim toplantıları ve proje çalışmalarına hız kesmeden devam eden Rektör Türkdoğan, Kestel Yerleşkesinde bitme aşamasındaki Merkezi Derslikler ve Ofisler binasında incelemelerde bulunduktan sonra, Konaklı’daki Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi ile Diş Hekimliği ve Yabancı Diller Yüksekokulu binalarını da gezerek bilgi aldı. Genel Sekreter Alper Özyürek’in eşlik ettiği incelemede ilk durak Merkezi Derslikler ve Ofisler binası oldu. Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Hasan Kaya ve İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Ahmet Yüce’den bina hakkında detaylı bilgi alan Rektör Türkdoğan, binanın önümüzdeki günlerde hizmete gireceğini söyledi.

“Diş Hekimliği Fakültesinde eğitimin kalitesi yükseliyor”
Konaklı’daki Diş Hekimliği Fakültesi binasını Dekan Prof. Dr. Gülsün Yıldırım Aydın ile birlikte gezen Rektör Türkdoğan, binada yeni eğitim-öğretim döneminde yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Rektör Türkdoğan, Diş Hekimliği Fakültesinin malzeme, araç-gereç ve binanın yeterliliğinin artırılması yönünde talimat verdi. Daha sonra Konaklı Diş Hekimliği ve Yabancı Diller Yüksekokulu binasına geçen Rektör Türkdoğan, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Fidel Çakmak ve Başkan Hasan Kaya’dan burada yapılacak çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Türkdoğan, buradaki çalışmaların 2023-2024 Eğitim-Öğretim Dönemi başlamadan tamamlanacağını dile getirdi.

“Çalışmalarımız hız kesmeden sürecek”
Bina incelemelerinin ardından açıklamada bulunan Rektör Prof. Dr. Türkdoğan, genç bir üniversite olan ALKÜ’nün öğrencilerine en iyi imkanları sunmak için her geçen gün büyüdüğünü ve geliştiğini vurguladı. Üniversitenin tüm fakülte ve birimlerinde araç-gereç, bina yeterliliği konularında sorun yaşamadan eğitimin süreceğini ifade eden Rektör Türkdoğan, “Genç bir Üniversite olmamızla birlikte öğrencilerimizin her zaman yanında oluyoruz. Her yıl kendini geliştirmesini sürdüren Üniversitemiz, yeni dönemde de öğrencilerimize güzel imkanlar sağlıyor olacak. ALKÜ Ailesi olarak ülkemizin yarınlarına ışık tutacak gençlerimize daha iyi imkanlar sunmak için çalışmalarımız hız kesmeden sürecek” dedi.

İHA

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Antalya 14. Uluslararası Tiyatro Festivali Kapılarını sanat severlere açtı
Bölgesel

Antalya 14. Uluslararası Tiyatro Festivali Kapılarını sanat severlere açtı

Antalya 14. Uluslararası Tiyatro Festivali, düzenlenen törenle kapılarını sanatseverlere açtı. Haşim İşcan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen açılış törenine Vali Hulusi Şahin, eşi Ebru Şahin katılım gerçekleştirdi.

100 Yıla Damgasını Vurdu! Hukukun Duayenleri Buluştu
Bölgesel

100 Yıla Damgasını Vurdu! Hukukun Duayenleri Buluştu

Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde meslekte 50 yılını dolduran hukukçuların katılımıyla "Duayenler Buluşması" gerçekleştirildi.

Antalya'da seyir halindeki arabanın önüne atladı
Bölgesel

Antalya'da seyir halindeki arabanın önüne atladı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde seyir halindeki otomobilin önüne atlayan kişi yaralandı.

Antalya'da Polonyalı çiftin arabası alev aldı Çift feci şekilde can verdi
Bölgesel

Antalya'da Polonyalı çiftin arabası alev aldı Çift feci şekilde can verdi

Antalya'nın Alanya ilçesinde Polonyalı çiftin bulunduğu otomobil refüje çarparak takla attıktan sonra alev alev yandı.

Başkan Uysal’dan 19 Mayıs mesajı
Bölgesel

Başkan Uysal’dan 19 Mayıs mesajı

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında “19 Mayıs 1919, hepimiz için yok olma tehdidinin umuda dönüştüğü muhteşem bir tarih” dedi.

Antalya ve ilçelerine dikkat! İşte 18 Mayıs hava durumu
Bölgesel

Antalya ve ilçelerine dikkat! İşte 18 Mayıs hava durumu

Antalya, Akseki, Aksu, Alanya, Demre, Döşemealtı, Elmalı, Finike, Gazipaşa, Gündoğmuş, İbradi, Kaş, Kemer, Kepez, Konyaaltı, Korkuteli, Kumluca, Manavgat, Muratpaşa, Serik 18 Mayıs Cumartesi günü hava durumu nasıl olacak? Hava sıcaklıkları düşecek mi? İşte günlük 18 Mayıs hava durumu raporu