Rize

Rize Yeni Valisi İhsan Selim Baydaş Kimdir

Burdur Vali Yardımcısı Çeltikçi Kaymamamı Gençlik ve Spor Bakanlığı Yardımcısı Yeni Rize Valisi İhsan Selim Baydaş Kimdir.

Rize Yeni Valisi İhsan Selim Baydaş  Kimdir

10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı Valiler Kararnamesi ile Rize Valisi  İhsan Selim Baydaş Atandı 

Burdur Vali Yardımcısı Çeltikçi Kaymamamı  Gençlik ve Spor Bakanlığı Yardımcısı Yeni Rize Valisi İhsan Selim Baydaş Kimdir.

İhsan Selim Baydaş Kimdir.
1981 yılında Malatya'da doğdu.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümü 2003 yılında mezun oldu.
2005 yılında açılan Kaymakamlık sınavını kazanarak Ağustos 2006'da ÇOMÜ'den ilk kaymakam olarak Yozgat Kaymakam Adaylığı ile Mülki İdare Amirliğine başladı.
İçişleri Bakanlığı tarafından Amerika Birleşik Devletleri Florida Eyaletinin Orlando üzerinde bulunan University Of Central Florida'da 1 yıl süreyle dil eğitimi ve “Kriz Yönetiminde Liderlik, Koordinasyon ve İletişim” alanında bulundu.
93. Dönem Kaymakamlık kursunu ikincilikle tamamlayarak göreve başladığı Çeltikçi Kaymakamlığında, eş zamanlı olarak Burdur Vali Yardımcılığına vekalet etti.
Atandığı Beytüşşebap Kaymakamlığı sırasındaki çalışmaları nedeniyle Türk İdareciler Derneği tarafından 2012 yılında “Yılın İdarecisi” seçilerek “Şehit Kaymakam Ersin Ateş Ödülüne” layık görüldü.
2013-2014 yıllarında Elazığ Vali Yardımcılığı, 2014-2017 yılları arasında Rize Güneysu Kaymakamlığı görevinde bulundu.
2017-2018 yılında İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünde Şube Müdürü ve Daire Başkanı vekilliği yapan Baydaş, 02.11.2018 tarihinde Gençlik ve Spor Bakanlığı Yardımcılığına atanmış olup, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 2
    BEĞENDİM
  • 1
    BEĞENMEDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı İhsan Selim Baydaş Çeltikçi’de
Bölgesel

Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı İhsan Selim Baydaş Çeltikçi’de

2009 - 2011 yıllarında Çeltikçi Kaymakamı ve Vali yardımcılığı vekilliği yapan, Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, Çeltikçi ilçesi'ne ziyarette bulundu. Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, Burdur Ak Parti Milletvekili Bayram …

Çiftçinin sorunları iletildi! Başkan Bilal Özel de katıldı
İş Dünyası

Çiftçinin sorunları iletildi! Başkan Bilal Özel de katıldı

14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü münasebetiyle düzenlenen Danışma Kurulu Toplantısı'nda çiftçilerin sorunları Cumhurbaşkanı Erdoğan ve bakana iletildi.

Çocuk, Ergen ve Yetişkinlere Psikolojik Destek: Beyza Anıl Şimşek Psikolojik Danışmanlık!
Tanıtım

Çocuk, Ergen ve Yetişkinlere Psikolojik Destek: Beyza Anıl Şimşek Psikolojik Danışmanlık!

Antalya Aspendos Bulvarı'nda bulunan Beyza Anıl Şimşek Psikolojik Danışmanlık ve Akademi, çocuk, ergen ve yetişkinlere geniş yelpazeli psikolojik danışmanlık hizmeti sunmaktadır.

Burdur'da merkezli tek! Turkuaz TMGDK hizmetinizde
Tanıtım

Burdur'da merkezli tek! Turkuaz TMGDK hizmetinizde

Turkuaz TMGDK, Burdur ve bölgesinde TMGDK hizmetleri sunan tek firmadır. Patlamadan korunma dokümanı, muafiyet raporu, yıllık faaliyet raporu gibi işlemlerinizi uzman ekip ile kolayca halledebilirsiniz.

Slovakya Başbakanı Robert Fico’nun hayati tehlikesi var
Dünya

Slovakya Başbakanı Robert Fico’nun hayati tehlikesi var

Suikast girişiminde bulunulan Slovakya Başbakanı Robert Fico’nun birden fazla kez vurulduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu açıklandı.

Başakşehir Valiliği Bomba Düzeneği Hakkında konuştu
3. Sayfa

Başakşehir Valiliği Bomba Düzeneği Hakkında konuştu

Başakşehir’de bulunan basit EYP düzeneğiyle ilgili İstanbul Valiliği yaptığı açıklamada, "El yapımı bomba süsü verilmiş düzenek içerisinde; nevi belirsiz 2 gram yanıcı toz madde maytap fitili, şeffaf renkli bant sarılı ilaç kutusu, 1 adet kalem pil olduğu görülmüştür. Düzeneği bölgeye yerleştiren şahsın kimlik tespiti ve yakalama çalışmaları devam etmektedir" denildi.