Burdur / Bucak

SAFA SÖNMEZ:” BÖLGE HASTANESİYDİK ARTIK DOKTORUMUZ YOK “

Bucak Devlet Hastanesi’nde vatandaşların en büyük şikayetlerinden biri olan Göğüs Hastalıkları uzmanı doktoru maalesef Burdurun en büyük ilçesi olan Bucak Devlet hastanesinde bulunmuyor.. ilçede bulunan hastalar başka il ve ilçelere sevk ediliyorlar, bu nedenle de …

SAFA SÖNMEZ:” BÖLGE HASTANESİYDİK ARTIK DOKTORUMUZ YOK “

Bucak Devlet Hastanesi’nde vatandaşların en büyük şikayetlerinden biri olan Göğüs Hastalıkları uzmanı doktoru maalesef Burdurun en büyük ilçesi olan Bucak Devlet hastanesinde bulunmuyor.. ilçede bulunan hastalar başka il ve ilçelere sevk ediliyorlar, bu nedenle de maalesef şu kış aylarında mağdur oluyorlar.

Bucak Devlet Hastanesi’nde yıllardır Göğüs Hastalıkları uzmanı doktorun bulunmaması nedeniyle vatandaşlarımızın sıkça şahsıma ve partimize şikayetleri oluyor. Burdur merkezde Devlet Hastanesi’nde 4 Göğüs Hastalıkları uzmanı doktor görev yaparken, ilçemizde hastane bünyesinde hiç doktorumuz bulunmamaktadır. Burada görev yapan doktorlar günlük gelip gitmektedir.Ayrıca göğüs hastalıklarından muzdarip olan hastalarımız, hastanede bu alanda özel bir servis olmadığından yatış yapamamakta, diğer il ve ilçelere sevk edilmektedir. Biz her zaman Devlet Hastanemizle övünürken, vatandaşlarımızın her geçen gün artan şikayetleri bizleri de derinden üzmektedir, önceden hastanemiz bölge hastanesi konumundayken neden bu hale geldi siyasilerimize sormak istiyorum? Şehir hastaneleri doktorlarla doldurulurken Devlet hastaneleri niçin ihmal edilmektedir? 7 gün 24 saat Bucak Devlet Hastanesi’nin daha iyi olması için çalışmalarını sürdüren hastane yönetimi ve özverili sağlık personelimizi her zaman başımızın tacı yapmaya hazır olup onlarında doktor talebinde bulunduklarından da hiç şüphemiz yok. hastanede gördüğümüz eksiklikleri de bildirmek bizim en büyük görevimiz.

Göğüs Hastalıkları uzmanı doktorlarının  Bucak Devlet Hastanesi’nde kadrolu olarak bulunmamasının en büyük sorumluluğunu Milletvekili arkadaş Yasin Uğur  taşımaktadır. “Milletimizin temsilcisi olarak TBMM’ye gönderdiğimiz AKP’li milletvekili arkadaş, nedense yıllardır bu sorunu çözmemiş, hala problemin devam etmesine adeta göz yummuştur. Burdur’un en büyük ilçesi Bucak’a doktor göndermek bu kadar zor mudur? Binlerce hastamızı başka il ve ilçelere göndererek mağdur etmek, onların sıkıntısını çözememek bu kadar zor mudur? Biz her zaman vatandaşımızın şikayetini dile getirmeye devam edip bize oy veren vermeyen üstüne basa basa diyorum oy veren vermeyen 65.500 nüfusumuzun hakkını her zaman savunmaya devam edeceğiz.  Eğer vatandaş bize muhalefet görevi vermişse en iyi şekilde milletimizin  sesini duyurarak sıkıntı ve sorunları dile getireceğiz. Not olarak tekrar belirtiyorum Bucak Devlet Hastanemizin Kıymetli Doktorları ve personelinin özverili çalışmalarını biliyor,başarılarını görüyoruz ve onlara tekrar teşekkürü bir borç biliyorum. Seçim meydanlarında iktidar partisiyiz sözlerini  Bucaklı Milletvekili arkadaş Yasin Uğur’a hatırlamasını istiyor, görevinizin hakkını vererek  vatandaşın mağduriyetlerini biran önce gidermesini milletimiz adına istiyorum.tüm hemşehrilerime en kalbi duygularla sevgi ve saygımı sunuyor,sizleri Allah’a emanet ediyorum,siz kıymetli basın mensubu arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

İYİ Parti Bucak'tan Siyasi Tavır 'Mitinge Katılmayacağız!'
Bölgesel

İYİ Parti Bucak'tan Siyasi Tavır 'Mitinge Katılmayacağız!'

İYİ Parti Bucak İlçe Başkanlığı, Bucak'ta her seçim öncesi gelenekselleşen seçim mitingine katılmama kararı aldı. Sebep olarak, bazı fabrika sahiplerinin çalışanlarına mitinge katılmaları için baskı yapması ve tehditlerde bulunması gösterildi.

Safa Sönmez'den Bucak'a Modern ve Çağdaş Hizmet Anlayışı
Bölgesel

Safa Sönmez'den Bucak'a Modern ve Çağdaş Hizmet Anlayışı

Safa Sönmez'den Bucak'a Modern ve Çağdaş Hizmet Anlayışı - İYİ Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Safa Sönmez, Bucak'ı daha yaşanabilir bir şehir yapmak için projelerini açıkladı.

Safa Sönmez'den önemli eğitim projesi! Atanamayan öğretmenler ve öğrenciler için güzel haber
Bölgesel

Safa Sönmez'den önemli eğitim projesi! Atanamayan öğretmenler ve öğrenciler için güzel haber

İYİ Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Safa Sönmez, maddi durumu olmayan öğrencilere ücretsiz LGS ve YKS kursu açacaklarını ve bu kurslarda atanamayan öğretmenlerin görev yapacağını duyurdu.

Safa Sönmez'den Turba Yolu Projesi! Bucak'ta Turba yolu canlanacak
Bölgesel

Safa Sönmez'den Turba Yolu Projesi! Bucak'ta Turba yolu canlanacak

Safa Sönmez'den Turba Yolu Projesi! Bucak'ta Turba yolu canlanacak. İYİ Parti'nin Bucak Belediye Başkan adayı Safa Sönmez, Turba Yolu üzerinde yapılacak düzenlemeler ve canlandırma projeleriyle şehrin turistik çekiciliğini artırmayı ve ekonomik kalkınmaya katkı sağlamayı hedefliyor.

Safa Sönmez'den yeni proje! Bucak Kent Akademisi Bucak Kent Akademisinde neler olacak?
Bölgesel

Safa Sönmez'den yeni proje! Bucak Kent Akademisi Bucak Kent Akademisinde neler olacak?

Safa Sönmez'den yeni proje! Bucak Kent Akademisi Bucak Kent Akademisinde neler olacak? İYİ Parti'nin Bucak Belediye Başkan Adayı Safa Sönmez, seçim vaatleri arasında önemli bir projeye yer veriyor: Bucak Kent Akademisi.

Safa Sönmez'den Perşembe Pazarı tepkisi! 'Hani kimse üşümeyecekti?'
Bölgesel

Safa Sönmez'den Perşembe Pazarı tepkisi! 'Hani kimse üşümeyecekti?'

Safa Sönmez'den Perşembe Pazarı tepkisi! 'Hani kimse üşümeyecekti?' - İYİ Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Safa Sönmez, Perşembe Pazarı'nda esnafların ve vatandaşların soğuktan muzdarip olduğunu ve kapalı pazar yeri sözünün tutulmadığını dile getirdi.