İYİ Parti Burdur Milletvekili Adayı Safa Sönmez, sahada çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Kurucu İlçe Başkanlığı yaptığı dönemden bu yana özveriyle çalışan Burdur Milletvekili Adayı Safa Sönmez, adaylık sürecinden itibaren vatandaşlarla birlikte olmaya devam ediyor.
Her seferinde halkın içinden birisi olduğunu belirten Safa Sönmez, Burdur Bucak Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret etti.
Fabrika sahipleri ve çalışan personel ile bir araya gelen Safa Sönmez yaptığı açıklamada, " Bucak Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren fabrikalarımızı ziyaret ederek,İşçi arkadaşlarımızın dertlerini dinledik. Misafirperverlikleri için İş yeri sahiplerine ve Kıymetli İşçilerimize teşekkür ederim. " ifadelerini kullandı.
İYİ Parti Burdur Milletvekili Adayı Safa Sönmez, Burdur'un Bucak İlçesi 15 Temmuz Ortaokulunda oyunu kullandı.
Burdur'un Bucak ilçesinde 13 Mayıs Cumartesi günü saat 16:00'da İYİ Parti mitingi düzenlenecek.
İYİ Parti Burdur Milletvekili Adayı Safa Sönmez, birçok hizmetin gerçekleşmesinde katkıda bulunduğunu gösteren çalışmaları vatandaşlar ile paylaşıyor.
İYİ Parti Burdur Milletvekili Adayı Safa Sönmez, birçok hizmetin gerçekleşmesinde katkıda bulunduğunu gösteren çalışmaları vatandaşlar ile paylaşıyor.
İYİ Parti Burdur Milletvekili Adayı Safa Sönmez, Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Kocaaliler Beldesi'ni ziyaret etti.
İYİ Parti Burdur Milletvekili Adayı Safa Sönmez, Bucak'ta muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi.
Yorumlar (1)
Burdurlu
21 gün önce / 10.05.2023Hdp nin chp desteğini ilanından sonra, Reis ilk tur yüzde 55 le tamam, burdur 2 ak parti, 1 mhp
Beğendim 0 | Beğenmedim 0 | Cevapla