İYİ Parti Burdur Milletvekili Adayı Safa Sönmez, Bucak'ta muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi.
Burdur'da ilçe ilçe gezen ve günlerdir aralıksız Bucak sokaklarında ve köylerinde ziyaretlerden gerçekleştiren Burdur Milletvekili Adayı Safa Sönmez, seçim çalışmalarını sürdürüyor.
Seçim çalışmaları kapsamında Burdur'un Bucak ilçesinde muhtarlarla kahvaltıda bir araya gelen Milletvekili Adayı Safa Sönmez ve İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Grup Sözcüsü Fuat Şan, İYİ Parti Bucak ilçe Başkanı Mehmet Küley açıklamalarda bulundu.
İlk olarak konuşan Başkan Mehmet Küley yaptığı açıklamada, " Bilindiği üzere muhtarlar siyasetin olmazsa olmazlarıdır. Bizler sizlerle her ne kadar istişareler edersek, memleketimizin sorunları ile ilgili çözüm üretimine gidecek olursak muhtarlar bizim sağ kollarımızdır. Her ne kadar siyaset gütmeseler de muhtarlarımız siyasetin içerisindedirler. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum, hoşgeldiniz." dedi.
Daha sonrasında konuşan İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Grup Sözcüsü Fuat Şan yaptığı açıklamada, " Bizler belediye meclis üyeleri olarak, özellikle genelde sorunlarınız babında zaman zaman çeşitli istişarelerde bulunuyoruz. Sizlerin, mahallede yaşayan sakinlerimizin sorunlarını da bunları belediye başkanımıza ve yetkili birim müdürlerine ileterek, sorunları çözmeye çalışıyoruz. Sizler bu devletin bel kemiği muhtarlarsınız, bizden daha fazla halkla iç içe olan insanlarsınız. Mahallelerdeki sorun ve sıkıntılarla alakalı biz belediye meclis üyelerinin üzerine düşerek bir şey varsa, gece gündüz emrinize amadeyiz. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.
Muhtarlarla kahvaltıda bir araya gelen Safa Sönmez ise yaptığı açıklamada, " Hepimiz bugün, istişare ortamında memleketimizin sorunları adına önümüzdeki süreçte seçimde ve seçimden sonra ortaya çıkacak sorunların çözümleri hususunda buradayız. Bilindiği üzere 14 Mayıs'ta milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri için sandığa gideceğiz, yapılacak olan seçimlerin hayırlara vesile olmasını diliyorum. 21 Yıllık bir iktidar var, yapılan çok güzel icraatlar da var fakat sayın Cumhurbaşkanımızın da belirttiği gibi mental yorgunluk var. Ülkemizde yaşanan büyük sorunlar var, keşke bu sorunlar yaşanmasaydı da bizler muhalefet yapmak zorunda kalmasaydık. Bizler ülkemizi yeniden inşa etmek, hizmet etmek için tüm kadrolarımızla hazırız." şeklinde konuştu.




















Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)