Burdur

Sağlık Bakanlığı 11 Bin 317 sürekli işçi alımı Burdur kura sonucu

Türkiye Genelinde Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan 11 Bin 317 Sürekli işçi alımı kapsamında Burdur için yapılan kura çekimi sonuçlandı.

Sağlık Bakanlığı 11 Bin 317 sürekli işçi alımı Burdur kura sonucu

Türkiye Genelinde Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan 11 Bin 317 Sürekli işçi alımı kapsamında Burdur için yapılan kura çekimi sonuçlandı.

Burdur'da İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere; Bilgisayar sistemleri kurulum bakım onarım ve arıza giderim elemanı, biyomedikal cihaz teknik servis destek elemanı, elektrikçi, güvenlik görevlisi silahsız, hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi, boyacı, klinik destek elemanı, marangoz, temizlik görevlisi alımı kapsamında Burdur için çekilen kura sonuçlandı.

Sağlık Bakanlığı Bilgisayar sistemleri kurulum bakım onarım ve arıza giderim personel alımı

Bilgisayar sistemleri kurulum bakım onarım ve arıza giderim personel alımı için 202 kişinin başvurduğu kurada; Umut Altan Altun, Ünal Erçin asil olarak belirlenirken, Selman Özartunç ve Bekir Furkan Can yedek olarak belirlendi.

Sağlık Bakanlığı biyomedikal cihaz teknik servis destek elemanı

Burdur'da çalıştırılmak üzere biyomedikal cihaz teknik servis destek elemanı alımı için 44 kişinin başvurduğu kurada; Hüseyin Tuğrul Doğan asil olarak belirlenirken, Seçkin Coşkun ise yedek olarak belirlendi.

Sağlık Bakanlığı elektrikçi alımı

Burdur'da çalıştırılmak üzere elektrikçi personel alımı için 348 kişinin başvurduğu kurada; Adem Özkurt ve İbrahim Selçuk asil olarak belirlenirken, Emre Çınar ve Hasan Korkmaz ise yedek olarak belirlendi.

Sağlık Bakanlığı Güvenlik görevlisi alımı

Burdur'da çalıştırılmak üzere güvenlik görevlisi alımı için 1236 kişinin başvurduğu kurada; Mehmet Acar, İbrahim Yarar, Doğan Koç, Mehmet Kartal, Osman Yılmaz, Alihan Macit, Mehmet Kazan, Sultan Özmen, Hatice Yurdasiper, Mehmet Ali Eren, Neslihan Akkaya, Furkan Can Gülhan, İsmail Furkan Akbaş, Murat Kıvanç asil olarak belirlenirken, Osman Vural, Burak Yıldız, Gamze Gürcan, Ömer Şimşek, Mehmet Topal, Okan Akyol, Münir Keyik, Elvan Zengin, Mehmet Tezcan, Hatice Dinç, Ali Çalışkan, Gizem Bilkay, Kemal Türkcan, Yaşar Deniz Apaydın ise yedek olarak belirlendi.

Sağlık Bakanlığı Hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi alımı

Burdur'da çalıştırılmak üzere hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi alımı için 50 kişinin başvurduğu kurada; İzzet Günenç asil olarak belirlenirken, Mehmet Bozak ise yedek olarak belirlendi.

Sağlık Bakanlığı Boyacı alımı

Burdur'da çalıştırılmak üzere inşaat boyacısı boyacı alımı için 2 kişinin başvurduğu kurada; Gökhan Canlı ve Muhsin Topak asil olarak belirlendi. 2 kişinin başvurması nedeniyle yedek isim belirlenmedi.

Sağlık Bakanlığı Klinik destek elemanı alımı

Burdur'da çalıştırılmak üzere klinik destek elemanı alımı için 459 kişinin başvurduğu kurada; Hakan Samet Sert, Elif Özler, Damla Sirkeci, Faruk Şen asil olarak belirlenirken, Damla Pınar Tok, Özlem Kaplan, Ümmü Nur Demirtaş, Ayşenur Çelik ise yedek olarak belirlendi.

Sağlık Bakanlığı marangoz alımı

Burdur'da çalıştırılmak üzere marangoz alımı için 69 kişinin başvurduğu kurada; Ali İhsan Yıldıran asil olarak belirlenirken, Enes Atalay ise yedek olarak belirlendi.

Sağlık Bakanlığı temizlik görevlisi alımı

Burdur'da çalıştırılmak üzere temizlik görevlisi alımı için 7 bin 344 kişinin başvurduğu kurada; Şemsi Yurtseven, Ayşe Ceren aslan, Durmuş Ülkü, Serkan kul, Zafer Sezer, Neslihan çoban, Hüseyin Karaca, Hatice Özen, Gülsüm Sezgin, Aysel Tuna, Fuat Can, Derya Yıldız, Pınar Özalp, Selda Tural, Ahmet Kahveci, Fahriye Uyal, Sevda Nur Bayka, Ekrem Gök, Turna bulut, Havva topcan, Mehmet Ali Yiğit, Fatma Öztürk, Gizem Nur Günel, Ahmet Tezcan, Muhammet Dağdelen, Hasan Çetin, Fatma Günel, Zübeyde Erden, Nimet Kavçakar, Fatih Avcı, Mukaddes Pamuk, Yasin ışık, Umut Kahveci, Halil İbrahim Özcan, Faden Hoyraz, Fatma akkanat, Ümit Karel, Uğur Bozkurt, Gülsüm Kara, Nuran Güler, Hurşit akteke, Mehmet Altaş, Muhammet Arslan, Alihan Kaya asil olarak belirlendi.

Yedek olarak belirlenen isimler ise şu şekilde; Abdullah Turgut, Fatma Aksoy, Mustafa Çağan, Mikail Uğur, Keziban Tekin, Kübra Kaya, Hatice Cengiz Kılıç, Mehmet İlhan Demir, Sıla Biçer, Samet Çakır, Aslı Altıntaş, Hülya Erdey, Nihat Altan, Hatice Yavuz, Burcu Kutluk, Salih Çakar, Kadir Ertürk, Burak Yılmaz, Yasemin İlbay, Sibel Ekici, Hidayet İyli, Abdullah Yaşasın, İsmail Güzel, Mustafa Kaşlı, Hakan Ay, Uğurcan Arkın, Meltem Talayman, Tekin Büyükyağcı, Fatma Nur Şenyurt, Yaşar Alkan, Ayşegül Yarar, Şeref Akkaya, Reyhan Kayacan, Murat Can Ertüzün, Mustafa Ak, Seval Karakılıç, Keziban Kalaycı, Simge Korkut, Barış Matur, Hasan Gemici, Osman Öztürk, Gülçin Gülpınar, Havva Uçan 

 

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Mustafa Oğuz duyurdu! Burdur'a kaç sağlık personeli alınacak? İşte detaylar
Bölgesel

Mustafa Oğuz duyurdu! Burdur'a kaç sağlık personeli alınacak? İşte detaylar

Sağlık Bakanlığı'nın Türkiye genelinde 27 bin sözleşmeli personel alımı için yayımladığı ilana Burdur'dan da 65 pozisyon dahil edildi. Alımlar KPSS sonucuna göre yapılacak ve başvurular 21-28 Şubat tarihleri arasında ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden yapılabilecek.

Muhtar Adayı Ali Uğurtay, Konak Mahallesi için vaatlerini sıraladı
Bölgesel

Muhtar Adayı Ali Uğurtay, Konak Mahallesi için vaatlerini sıraladı

Muhtar Adayı Ali Uğurtay, Konak Mahallesi için vaatlerini sıraladı - Burdur'un Bucak ilçesinde seçim çalışmalarıyla herkesin beğenisini kazanan Konak Mahallesi Muhtar Adayı Ali Uğurtay, vaatlerini sıraladı.

Uzman doktor Nur Banu Tatar Başaran, Bucak Devlet Hastanesinde göreve başladı
Bölgesel

Uzman doktor Nur Banu Tatar Başaran, Bucak Devlet Hastanesinde göreve başladı

Uzman doktor Nur Banu Tatar Başaran, Bucak Devlet Hastanesinde göreve başladı - Burdur'un Bucak ilçesinde,Uzman doktor Nur Banu Tatar Başaran hasta kabulüne başladı.

Burdur'da ambulansla araç çarpıştı!
Bölgesel

Burdur'da ambulansla araç çarpıştı!

Burdur'da meydana gelen kazada ambulans ve hafif ticari araç çarpıştı. Kazada herhangi bir yaralanma olmazken, araçlarda maddi hasar oluştu.

Sefa Altun, Bucak Devlet Hastanesinde göreve başladı
Bölgesel

Sefa Altun, Bucak Devlet Hastanesinde göreve başladı

Sefa Altun, Bucak Devlet Hastanesinde göreve başladı - Burdur'un Bucak ilçesinde, Bucaklı doktor Sefa Altun hasta kabulüne başladı.

Yeniden Refah Bucak Belediye Meclis Üyesi Adayı Atakan Korkmaz, Bucak için çalışacak
Bölgesel

Yeniden Refah Bucak Belediye Meclis Üyesi Adayı Atakan Korkmaz, Bucak için çalışacak

Yeniden Refah Bucak Belediye Meclis Üyesi Adayı Atakan Korkmaz, Bucak için çalışacak - Yeniden Refah Bucak Belediye Meclis Üyesi 1. Sıra Adayı Atakan Korkmaz, NNC Haber İmtiyaz Sahibi İbrahim Nanecioğlu'nu ziyaret etti.