Burdur İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde temizlik görevlisi olarak görevlendirilecek işçiler kura ile belirlendi. Sağlık Bakanlığı'nın 3 bin 658 sürekli işçi alımı kapsamında Burdur için yapılan kura çekimleri tamamlandı. On binlerce başvuru arasından 13 asil ve 13 yedek isim kura ile seçildi.
Türkiye genelinde Sağlık Bakanlığı'nın merkez ve taşra teşkilatlarında istihdam edilmek üzere alınacak 3 bin 658 sürekli işçi alımında gözler Burdur'daydı. İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı kurumlarda görevlendirilmek üzere yapılacak alımlar için temizlik görevlisi pozisyonuna Burdur’dan tam 11 bin 268 kişi başvuru yaptı.
Kurada ismi çıkan isimler ise şu şekilde:
Süleyman Tunç
Fatma Acar
İbrahim Taş
Ahmet Gönen
Ali Kanyılmaz
Sultan Kayan
Süleyman Işıldak
Hüseyin Özbek
Şehri Kaya
Sultan Candan Okur
Serkan Ay
Şaban Gencer
Alihan Sayın
Bekir Güzel
Volkan Zengin
Pınar Çelik
Gizem Göktaş
Yasin Sancak
Şerife Karaman
Ümran Çalışkan
Okan Özcan
Nida Eryurt
Çiğdem Gözütok
Uğur Yürekli
Pınar Yılmaz
Abdüsselam Ak
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)