Antalya / Aksu

Şahin Harun Kırbıyık Anaokulunda mezuniyet sevinci

Aksu Belediyesi Şahin Harun Kırbıyık Anaokulu yıl sonu gecesi ve mezuniyet töreni renkli görüntülere sahne oldu. İşte detaylar...

Şahin Harun Kırbıyık Anaokulunda mezuniyet sevinci

Aksu Belediyesi Şahin Harun Kırbıyık Anaokulu yıl sonu gecesi ve mezuniyet töreni renkli görüntülere sahne oldu.

Yıl sonu gecesi ve mezuniyet töreninde anaokulu öğrencileri yıl boyunca hazırlandıkları birbirinden güzel gösterileri sergiledi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda konuşan Okul Müdürü Selin Ünlü “Okul öncesi eğitimlerini tamamlayan öğrencilerimiz okulumuzdan mezun oluyorlar. Okulumuzda birçok beceri kazandılar. Onları kendi çocukları gibi yetiştiren öğretmenlerimize ve bizlere en kıymetli varlıkları çocuklarını emanet eden tüm velilerimize, okulumuza desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Aksu Belediye Başkanımız Halil Şahin, hayırsever işadamı Harun Şahin Kırbıyık’a, mezuniyet törenimizde bizleri yalnız bırakmayan tüm konuklarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

2021 yılında hizmete açılarak eğitim vermeye başlayan Aksu Belediyesi Şahin Harun Kırbıyık Anaokulu’ nun ikinci mezunlarını verdiğini dile getiren Başkan Yardımcısı Celil Gökçen törende yaptığı konuşmada ” Mezuniyet sevinci yaşayan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi. Gösterilerin ardından cübbelerini giyen öğrenciler diplomalarını alarak kep fırlatma heyecanını yaşadılar. Mezuniyet töreni çiçek ve plaket takdiminin ardından sona erdi.

Şahin Harun Kırbıyık Anaokulunda mezuniyet sevinciŞahin Harun Kırbıyık Anaokulunda mezuniyet sevinciŞahin Harun Kırbıyık Anaokulunda mezuniyet sevinciŞahin Harun Kırbıyık Anaokulunda mezuniyet sevinciŞahin Harun Kırbıyık Anaokulunda mezuniyet sevinciŞahin Harun Kırbıyık Anaokulunda mezuniyet sevinci

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Aksu Belediyesi Tapu dağıtımına devam ediyor
Yerel Yönetim

Aksu Belediyesi Tapu dağıtımına devam ediyor

Aksu’da yıllarca tapularına kavuşamayan vatandaşlar ekonomik fiyatlarla tapularına kavuşmaya devam ediyor.

Aksu Belediyesinden Baş Pehlivan Yeşil Yeşil'de Büyük Vefat
Yerel Yönetim

Aksu Belediyesinden Baş Pehlivan Yeşil Yeşil'de Büyük Vefat

Aksu Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısında Aksu’nun evladı olan başpehlivan Mehmet Yeşil Yeşil’e büyük bir vefa örneği sergilendi.

Antalya Aksu'da Tapu Sevinci  kaç kişi tapu aldı ,tapu dağıtımı sürecek mi
Yerel Yönetim

Antalya Aksu'da Tapu Sevinci kaç kişi tapu aldı ,tapu dağıtımı sürecek mi

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in makamında gerçekleştirilen toplantıda tapularını alan vatandaşlar, tapularına oldukça ekonomik bir fiyatla kavuştukları için Başkan Şahin’e teşekkür etti.

Mustafa Yıldızdoğan Aksu'da Konsere Davet Etti
Etkinlik

Mustafa Yıldızdoğan Aksu'da Konsere Davet Etti

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ünlü sanatçıyı makamında ağırladı. Mustafa Yıldızdoğan, 7 Ekim cumartesi günü akşamı Aksu güreş sahasında sevenleriyle buluşacak.

Eğirdir  Dağcılık Şenliği Sağanak Yağmurda Yapıldı.
Yaşam

Eğirdir Dağcılık Şenliği Sağanak Yağmurda Yapıldı.

Isparta’nın Eğirdir İlçesinde faaliyet gösteren ETUDOSK Derneğinin öncülüğünde bu yıl 27. si düzenlenen dağcılık şenliği sağanak yağmura rağmen büyük bir katılımla gerçekleşti.

Vali Çiftçi mezuniyet törenine katıldı
Etkinlik

Vali Çiftçi mezuniyet törenine katıldı

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Diyanet Akademisi tarafından düzenlenen “Aday Din Görevlileri Mesleki Eğitim 1. Dönem Mezuniyet Töreni”ne katıldı.