Şahinbey'de Miniklere Unutulmaz Bir Gün: Sarıkayalı Çocuklar Şahinbey'de Eğlendi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Sarıkaya Köyünü ziyaretinde verdiği sözü yerine getirerek minik Sarıkayalıları Şahinbey'e getirdi. Çocuklar Şahinbey Millet Cami ve Külliyesi'ni gezdi ve Geleneksel Sporlar Merkezi'nde ata binip ok attı.

Şahinbey'de Miniklere Unutulmaz Bir Gün: Sarıkayalı Çocuklar Şahinbey'de Eğlendi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Sarıkaya Köyünü ziyaret ettiğinde çocuklara vermiş olduğu sözü yerine getirerek minik Sarıkayalıların Şahinbey İlçesinde eğlenceye doydukları bir gün yaşattı.
Geçtiğimiz günler içerisinde Sarıkaya Köyünü ziyaret eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Sarıkayalı çocukların isteklerini kırmayarak köye gönderdiği iki otobüsle çocukları evlerinden aldırıp unutamayacakları bir gün yaşattı. Sarıkayalı minik çocuklar Türkiye’nin en büyük ikinci camisi olan Şahinbey Millet Cami ve Külliyesi’ni ziyaret edip hem camiyi gezdiler hem de oradaki oyuncaklarla doyasıya eğlendiler. Çocuklar daha sonra Şahinbey Belediyesi Geleneksel Sporlar Merkezi’ne giderek orada ata binip ilk defa ok atmanın keyfini yaşadılar.
“Uzak yakın demeden vatandaşımızın yanındayız”
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Sarıkayalı çocuklara verdikleri sözü yerine getirdiklerini belirterek, “Geçtiğimiz günler içerisinde Sarıkaya Mahallemizi ziyaret etmiştik. Oradaki çocuklarımız Şahinbey’i gezip eğlenmek istediklerini söylediler. Uzak yakın demiyoruz, istekleri yerine getiriyoruz. Sarıkayalı çocuklarımıza Şahinbey İlçemize kazandırdığımız dev eserleri gezdirdik ve onları eğlendirdik. Sözümüzü tuttuk hafta sonu tatilinde çocuklarımızı köyden getirip ilçemizde ağırladık. Çocuklar Türkiye’nin en büyük ikinci camisi olan Şahinbey Millet Cami ve Külliyesi’ni gezdiler daha sonra ise Şahinbey Belediyesi Geleneksel Spor Merkezi’ni ziyaret ettiler. Gittikleri her yerde doyasıya eğlendiler. Onların mutluluğu karşısında bizler de çok mutlu olduk” diye konuştu.
“Başkanımıza teşekkür ederiz”
Şahinbey Belediyesinin hizmetlerini görmekten büyük mutluluk duyan Sarkayalı çocuklar, “İlk defa bu kadar büyük bir cami gördük. Camide oyuncaklarla oynadık. Daha sonra ata binip ok attık. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu bizler için çok güzel yerler yapmış. Çok güzel bir gezi oldu çok mutlu olduk. Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dediler.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Birecik belediye başkanından istifa;  Birecik halkının emrindeyiz
Yaşam

Birecik belediye başkanından istifa; Birecik halkının emrindeyiz

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinin DEM Partili Belediye Başkanı ve 4 meclis üyesi, partilerinden istifa ettiklerini açıkladı.

Başkan  Semih Balaban,  Yasemin Yıldız ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı
Bölgesel

Başkan Semih Balaban, Yasemin Yıldız ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, makamında Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

Gece Yapılan finallerde Kumluca Başpehlivanı Kim oldu
Spor

Gece Yapılan finallerde Kumluca Başpehlivanı Kim oldu

Kumluca Şehir Stadı'nda 28 Nisan 2024 pazar günü gerçekleştirilen güreşlere, farklı illerden yaklaşık bin 238 güreşçi katıldı. Güreşlerde 70'i başpehlivan olmak üzere 13 kategoride sporcular, rakipleriyle mücadele etti.

Antalya Kemerli Üreten Kadınlar Kermesleri devam ediyor
Yerel Yönetim

Antalya Kemerli Üreten Kadınlar Kermesleri devam ediyor

Kemer Belediyesi tarafından her ay geleneksel hale gelen “Üreten ev hanımları kermesi”ne katılan ev hanımları, el emeği göz nuru ürünlerini satışa sundu.

Antalya Kemer'de Kariyer Ve Tadım Şenliğinde Başkan Topaloğlu Damgası
Bölgesel

Antalya Kemer'de Kariyer Ve Tadım Şenliğinde Başkan Topaloğlu Damgası

Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksek Okulu tarafından 'Kariyer günleri ve tadım şenliği' düzenlendi. Başkan Topaloğlu, 'Kariyer günleri ve tadım şenliği' etkinliğinde mangalın başına geçerek öğrencilere kendi elleriyle köfte pişirdi.

Antalya Kemer'de Büyük Buluşma
Bölgesel

Antalya Kemer'de Büyük Buluşma

Antalya Kemer'de, Rusya'nın 17 bölgesinden 600 acente yetkilisinin katıldığı “Exhibition Türkiye 2024” workshop düzenlendi.