Star TV'nin yeni sezondaki güçlü yapımlarından olan Sahipsizler, izleyici karşısına çarpıcı sahnelerle çıkmaya hazırlanıyor. OGM Pictures'ın yapımcılığını üstlendiği, Onur Güvenatam’ın yapımcılığını yürüttüğü dizi, izleyicilere hem İstanbul’un şehir manzaralarını hem de Mardin’in mistik atmosferini sunacak. Çekim mekanlarıyla da dikkat çeken dizinin detayları izleyici tarafından merakla araştırılıyor.
İstanbul’da başlayan çekimler, şehrin modern yüzünü sahne arkasına taşıyor. Ancak dizinin ana karakterleri Bala ve Rıfat’ın efsaneleşen aşk hikayesi, seyirciyi Mardin’in eşsiz güzellikleriyle buluşturacak. Dizinin hikayesinde aşkın temelleri, bu iki karakterin İstanbul’dan çok uzakta, Mardin’in bir köyünde atılıyor.
Yönetmen Cem Karcı’nın yönettiği Sahipsizler, daha ilk tanıtımlarıyla izleyicileri etkisi altına aldı. Selin Arapkirli, Ramazan Demirli, Özgür Ağaoğlu ve Elif Hamamcı tarafından kaleme alınan senaryo, iç burkan bir hikayeyi merkezine alıyor. Dizinin konusu; anne ve babalarını bir gece ansızın kaybeden altı kardeşin, zorluklara karşı bir arada kalma mücadelesini anlatıyor.
Başrollerde Kimler Var?
Hazal Subaşı’nın Azize, Kaan Mirac Sezen’in Cemo, Doğa Bayram’ın Zeliha, Ece Bağcı’nın Fidan, Umut Kaplıca’nın Samet, ve Züleyha Yıldız’ın Balım karakterleriyle hayat verdiği dizi, sezonun iddialı projelerinden biri olarak görülüyor.
İlk bölümüyle 13 Kasım Çarşamba akşamı Star TV’de seyirciyle buluşacak olan Sahipsizler, duygusal sahneleri ve görkemli çekim mekanlarıyla izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi hedefliyor.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)