Sakarya / Adapazarı

Sakarya'da Anne ve küçük kızının organize çanta hırsızlığı

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde bulunan bir çanta dükkanında anne ile küçük kızının organize şekilde yaptıkları hırsızlık güvenlik kamerasına yansıdı. Devamı haberimizde..

Sakarya'da Anne ve küçük kızının organize çanta hırsızlığı

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde bulunan bir çanta dükkanında anne ile küçük kızının organize şekilde yaptıkları hırsızlık güvenlik kamerasına yansıdı. Çanta dükkanının işletmecisi Onur Baycan, “Maddi kaybımız 300 lira ondan yana problem yok ama küçük kızın bu şekilde yetiştirilmesine üzüldüm” dedi.
Olay, geçtiğimiz günlerde Adapazarı ilçesinin en işlek bölgelerinden biri olan ve Dar Sokak olarak bilinen Dr. Nuri Bayar Caddesi üzerindeki bir çanta dükkanında meydana geldi. Müşteri gibi dükkana gelen anne ile küçük yaştaki kızının organize şekilde çanta hırsızlığı kameralara yansıdı. Dükkan işletmecisinin diğer müşteriler ile ilgilenmek istediği anı fırsat bilen ikili, paketlenen çantayı kaşla göz arasında alarak gözden kayboldu.

Anne ile kızının çanta hırsızlığı kamerada
Yaşanan hırsızlık anı ise güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüleri izleyen işletmeci Onur Baycan, maddi hasarının yanı sıra küçük yaştaki bir kızın bu şekilde yetiştirilmesinden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Dükkanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, kadının hırsızlık için kızı ile sürekli göz temasında olduğu görüldü. Kadının, paketlenen çantanın parasını vermek için cüzdanını açtığı ve dükkan sahibinin arkasını döndüğü esnada para vermeden kızı ile birlikte bölgeden uzaklaştıkları anlar görüntülere yansıdı. Dükkan işletmecesinin şikayeti üzerine güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis ekipleri konuya ilişkin çalışma başlattı.

“Küçük kızın bu şekilde yetiştirilmesine üzüldüm”
Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis ekiplerine, aynı şüpheliler için daha önceden de birçok şikayetin geldiğini dile getiren Onur Baycan, “Arka taraftan çanta getirdim, tezgahın üzerine poşete koydum ve arkamı döndüğüm anda anne ile kızı koordineli ve organize bir şekilde çantayı alıp gidiyor. Güvenlik kamerası kayıtlarını izlediğimde zaten baya profesyonel olduklarını düşündük. Maddi kaybımız 300 lira ondan yana problem yok ama küçük kızın bu şekilde yetiştirilmesine üzüldüm. Polis karakoluna bu konuyla alakalı gerekli şikayetimizi yaptık. Onlarda güvenlik kamera kayıtlarını incelediler ve bu şahıslarla alakalı daha öncesinde de birçok şikayet geldiğini belirttiler” dedi. İHA

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 6
    KIZDIM
  • 4
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Aşkın Gözü Kör  mü  Eski kız arkadaşı ve ağabeyinin bulunduğu araca kurşun yağdırdı
Bölgesel

Aşkın Gözü Kör mü Eski kız arkadaşı ve ağabeyinin bulunduğu araca kurşun yağdırdı

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde bir şahıs, eski kız arkadaşı ve ağabeyinin bulunduğu otomobile kurşun yağdırdı. 9 merminin isabet ettiği otomobilde ağabey karnından, kız kardeşi ise omzundan yaralandı. Yaralı olan ağabey ve kardeşi, kurşunlanan otomobille hastaneye geldi. Polis ekipleri kurşunlanan aracı hastane bahçesinde inceledi.

Alkollü şahsın kaldırımdaki kadına çarptığı görüntüler ortaya çıktı
3. Sayfa

Alkollü şahsın kaldırımdaki kadına çarptığı görüntüler ortaya çıktı

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde sürücüsünün alkollü olduğu otomobilin kaldırımda bekleyen kadına çarptığı anlar, güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi.

Sakarya'da 5 katlı binanın son katı alev aldı, panik kapladı
3. Sayfa

Sakarya'da 5 katlı binanın son katı alev aldı, panik kapladı

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde 5 katlı binanın son katında çıkan yangın, mahalleliyi sokağa döktü. İtfaiye ekiplerince söndürülen yangında ev kullanılamaz hale geldi.

Haber alınamayan adam, evinde ölü bulundu
3. Sayfa

Haber alınamayan adam, evinde ölü bulundu

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde kendisinden bir süredir haber alınamayan adam, evinde ölü olarak bulundu.

19 yaşındaki gencin ölümünde çakmak gazı şüphesi
3. Sayfa

19 yaşındaki gencin ölümünde çakmak gazı şüphesi

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde sevgilisi ile yürürken bir anda fenalaşan 19 yaşındaki Kemal Berkay Aydın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yaşamını yitiren gencin üzerinde boş çakmak gazı tüpü bulunduğu öğrenilirken, ölüm sebebinin çakmak gazı zehirlenmesi olabileceği değerlendiriliyor.

Takla Atan Otomobilin Sürücüsü Aracı Bırakıp Kaçtı
3. Sayfa

Takla Atan Otomobilin Sürücüsü Aracı Bırakıp Kaçtı

Ters dönen otomobilin sürücüsünün olay yerinden kaçtığı iddia edilen kazada, araç içerisinde bulunan bir kadın ise yaralandı. Devamı Haberimizde...