SAKARYA (İHA) - Sakarya'da resmi olmayan sonuçlara göre değişen 11 ilçenin belediye başkan adayları için zafer kutlamaları yapıldı.
Tüm Türkiye’de olduğu gibi Sakarya’da da 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri belirlemek için vatandaşlar sandık başına gitti. 796 bin 924 seçmenin bulunduğu il genelinde 2 bin 639 sandıkta oy kullanıldı. Bu çerçevede resmi olmayan sonuçlar göre, Cumhur İttifakı adaylarından Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, Kocaali Belediye Başkanı Turan Yüzücü, Söğütlü Belediye Başkanı Selçuk Kurt, Taraklı Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı, Pamukova Belediye Başkanı Fatih Akın oldu. Büyük Birlik Partisi adaylarından Şenol Dinç Erenler Belediye Başkanı, İrfan Püsküllü ise Hendek Belediye Başkanı oldu. Yeniden Refah Partisi adaylarından Kadir Yazgan Kaynarca Belediye Başkanı, Selçuk Yıldız Geyve Belediye Başkanı, Mehmet Murat Çoruhlu Karapürçek Belediye Başkanı oldu. Resmi olmayan sonuçlara göre ise İYİ Parti adayı Mehmet Ata Ferizli Belediye Başkanı, Cumhuriyet Halk Partisi adayı Nihat Arda Şahin Sapanca Belediye Başkanı oldu. Bu çerçevede Sakarya’da değişen 11 ilçenin belediye başkan adayları için zafer kutlamaları yapıldı. İlçelerde alanlara toplanan vatandaşlar, halaylar çekip göbek atarak resmi olmayan sonuçlara göre zaferlerini kutladı.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)