Sakarya'nın Serdivan ilçesinde polis ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda iki farklı kamyonette, piyasa değeri 2 milyon 25 bin TL olan 1 ton 440 kilogram kaçak nargile tütünü ele geçirildi.
Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kaçakçılık suçları ile mücadele çerçevesinde Serdivan ilçesinde S.İ. (29) ve M.H.U. (23) isimli sürücülerin idaresindeki 2 ayrı kamyonette arama gerçekleştirildi. Aramalarda; piyasa değeri yaklaşık 2 milyon 25 bin TL olan 1 ton 440 kilo kaçak nargile tütünü ele geçirildi. Gözaltına alınan iki şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)