Burdur

Salih Yaman'dan Eğitime Destek! Ümmü Yaman İlkokulu ve Ortaokulu Açıldı!

Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Karacaören Köyü'nde hayırsever Salih Yaman tarafından yapılan Ümmü Yaman İlkokulu ve Ortaokulu'nun açılışı törenle gerçekleşti. Detaylar haberimizde...

Salih Yaman'dan Eğitime Destek! Ümmü Yaman İlkokulu ve Ortaokulu Açıldı!

Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Karacaören Köyü'nde Ümmü Yaman İlkokulu ve Ortaokulu'nun açılışı yoğun katılımla gerçekleşti.

Açılış töreninde Burdur Valisi Türker Öksüz, AK Parti Burdur Milletvekilleri Mustafa Oğuz ve Prof. Dr. Adem Korkmaz, CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Özdemirci, hayırsever Salih Yaman ve GAMA Enerji CEO'su Tamer Çalışır birer konuşma yaptı. Törende konuşanlar, yeni okulun köy ve bölge için önemini vurguladılar ve hayırsever Salih Yaman'a teşekkür ettiler.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından kurdele kesildi ve okul gezildi.

Karacaören Ümmü Yaman İlkokulu ve Ortaokulu'nun açılmasıyla birlikte bölgedeki 133 öğrenci modern bir eğitim ortamında eğitim alma imkanı buldu.

"ÇOK MUTLU VE GURURLUYUM"

Bucaklı İş İnsanı Salih Yaman, kazandırılan okulun açılışında yaptığı konuşmada, " Yapmış olduğumuz okulun açılışını gerçekleştirmek için toplanmış bulunmaktayız. Annem adına yapmış olduğumuz bu okulun açılışı için annem geçmişte sağlığında da eğitime her zaman önem vermekteydi. Onun anısına onun adını yaşatmak için aynı zamanda da bölgede çocuklarımızın daha iyi imkanlarda daha iyi şartlarda eğitim görebilmesi için bu okulu yaptırmış bulunmaktayım ve bununla çok mutlu ve gururluyum. Katılımlarınız için hepinize çok teşekkür ediyorum hepinize saygılar sunuyorum " sözlerini kullandı.

"DESTEK OLABİLMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ"

GAMA Enerji CEO'su Tamer Çalışır ise yaptığı açıklamada, " Ülkemiz ve milletimiz adına çok önemli bir günün ardından sizlerle burada buluşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Özellikle 19 mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınızı bir kere daha kutlamak istiyorum okulumuzda gerçekleşen açılışın bu tarihe de denk gelmesi bizler için ayrıca kıymetli bizler GAMA enerji olarak faaliyetlerini gösterdiğimiz her bölgede çocuklarımız gençlerimizin eğitimi, gelişimi, aydınlık yarınlara ve refaha ulaşması için her daim çalışmalara devam ediyoruz bölgeye geldiğimiz 2016 yılından bu güne tüm saha çalışanlarımız ve Ankara'daki merkez ofisimiz olarak buradaki kamusal hizmetlerin iyileştirilmesinde sürdürülen çalışmalara destek vermeye gayret gösteriyoruz enerji piyasalarının zorlayıcı şartlarına rağmen bölgenin kalkınması için yürüttüğümüz sürdürülebilir adımları arttırmaya devam ettik ve devam edeceğiz. Bucak’taki okulumuzun elektrik ihtiyacını karşılanması gibi teknik olanaklar sunarken gençlerimizin gelişimi için bize ulaşan bütün staj imkanlarını ve diğer imkanları da seferber etmiş durumdayız buradaki kabiliyetli çalışan arkadaşlarımızı da şirketimiz bünyesinde değerlendirerek bölge halkına fayda sağlamaya devam etmeyi tahmin ediyoruz. Gençlerimizin spor yeteneklerini iyileştire bilmek ve bizler için son derece önemli olan bu konuda destek olabilmek için elimizden geleni yapıyoruz bu amaçla da okulumuzun spor sahasını yaparak gerekli ekipmanları da tedarik ettik eğitimimize desteğinin yanı sıra bölgenin ve bölge halkının da ihtiyaçlarının farkındayız ve bu konulardaki çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geçtiğimiz dönemde camimizin teknik destek ihtiyaçları köyümüzün içme ve sulama suyu ihtiyaçları barına problemleri gibi bir çok soruya da elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık. Bu vesileyle bugün bu arada toplanmamıza ve okulumuzun yenilenerek kaliteli ve güncel eğitim şartlarına ve standartlarına ulaşmasına vesile olan sayın Salih Yamana teşekkürlerimi sunuyorum. Başta öğrenci ve öğretmenlerimiz olmak üzere tüm bölge halkına hayırlı olmasını diliyor herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum " şeklinde konuştu.

"BUCAK OLARAK BÜYÜK BİR ŞANSIMIZ DAHA VAR KİŞEHRİNİ ÇOK SEVEN HAYIRSEVERLERİMİZ"

Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Özdemirci açılışta yaptığı konuşmada, " 8 derslikli bucak Karacaören Ümmü Yaman ilkokulu ve ortaokulu açılış törenimize hepiniz hoş geldiniz. Şuan açılış yaptığımız okul bu alan da ilk defa 1979 yılında eğitim öğretime açılmış olup binaların yetersizliğinden dolayı 2000 ve 2002 yıllarında eklenen prefabrik ve konteyner binalarda eğitim öğretimini sürdürmüştür. Ancak binaların dağınık olması öğrencilerimizin oyun alanlarının yetersizliği yapılan teknik incelemeler doğrultusunda yeni bir binanın yapılmasına ihtiyaç duyulmuş ve 28 şubat 2002 tarihin de valiliğimiz ve hayır severimiz Salih Yaman arasında 8 derslikli ilkokul ortaokul binası açık spor alanı ve çevre düzenlemesini içeren bir protokol imzalanmıştır. Eğitim de devletimizin gücü hep yanımızda ama Burdur özelliklede Bucak olarak büyük bir şansımız daha var ki oda şehrini çok seven hayırseverlerimiz bu gün bizleri buluşturan 8 derslikli okulumuzu yapan hayır severimiz Salih Yaman'a halı sahayı yapan hayır severimiz gama enerji anonim şirketi yönetim kurulu başkanı Tamer Çalışır’a teşekkür ediyoruz. Eğitim de bizim devletimiz için öncelikli olan çocuklarımızın güvenliği ve sağlığıdır. Bize güvenen velilerimizin gönül rahatlığıdır cumhurbaşkanlığımızın ve bakanlığımızın özen gösterdiği bu konuda bizde üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalışmaktayız. Sadece yeni yatırımlarla değil sorunlu eğitim binaların yenilenmesi ve güçlenmesi konusunda da aynı hassasiyetle çalışıyoruz. Bundan dolayı da bucak ilçemizde çok yoğun bir şekilde eğitim binalarını güçlendirme çalışmalarını yürütmekteyiz. " ifadelerini kullandı.

"ÜMMÜ TEYZEMİZE RAHMETLER DİLİYORUM ÖYLE BİR EVLAT YETİŞTİRMİŞ Kİ"

Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz yaptığı konuşmada, " Bu proje ilk başlayacağı zaman Salih Yamanla bir telefon görüşmem olmuştu. Daha sonra yüz yüze görüştüğümüzde bana durumu anlatırken heyecanını hala unutmuyorum. Burada adını yaşatacağımız Ümmü teyzemize rahmetler diliyorum öyle bir evlat yetiştirmiş ki hem annesinin adını yaşatmak adına hem de sadece Karacaören değil çevre köylerimizin ihtiyacı olan bir bölge okulu niteliğinde olan böyle bir tesisi hizmete sunduğu için kendisine çok teşekkür ediyorum. Yine okulumuzun çevre düzenlenmesi ve spor sahasının düzenlenmesinde katkıları olan büyük emekleri olan Gama Enerji firmasının CEO'su Tamer Çalışır'a da teşekkür ediyorum

Özellikle bucak çevremizde hayırseverlerimizin adıyla yaşayan ona yakın okulumuz var neredeyse %70'nde hayırseverlerimizin ismi var bu Bucaklı olarak beni ayrıca gururlandırıyor

İlimizin tamamında hali hazırda devam eden 12 tane okul projemiz var bunların için de iki üç tanesi zannedersem teslimi olmak üzere bunun yanı sıra yine 12 tane de 2024 yatırım planında bulunan içerisinde yikyap olan ama özellikle bucak ilçesi için önemli olan Oğuzhan ilkokulu ve Bucak Anadolu liseleri projelerinde yatırımda olduğunu siz kıymetli hemşehrilerimize de duyurmuş olalım en yakın zamanda ihaleleri yapılarak kısa zamanda inşaat süreci devam edecek inşallah önümüzdeki yıllarda da eğitim öğretim kervanına bu okullarımızda katılır diyorum. " şeklinde konuştu.

"BÖYLE BİR OKULUN BURAYA KAZANDIRILMASINDAN SONRA KARACAÖREN KÖYÜMÜZÜN NÜFUS AZALMASI BİR KENARA BIRAKIN ARTMASINA VESİLE OLACAKTIR"

Burdur milletvekili İzzet Akbulut ise yaptığı açıklamada, " Okullarımız çok önemli eğitim yuvalarımız çok önemli tabi özellikle kırsak kesimde köyde açıldığı zaman çok daha önemli. Türkiye’nin neresine gidersek gidelim Burdur’umuzun hangi köyüne gidersek gidelim ne yazık ki hep bir azalan nüfusla karşı karşıya kalıyoruz ne yazık ki genç nüfusun köyleri kırsalı terk ettiğiyle karşı karşıya kalıyoruz bununda en büyük sebebi de bu köyler de bu kırsal da eğitim yuvalarının olmamasından kaynaklı oluyor göreceksiniz böyle bir okulun buraya kazandırılmasından sonra Karacaören köyümüzün nüfus azalması bir kenara bırakın artmasına vesile olacaktır ve her bir köye böyle bir okul yatırımı yapılırsa hangi köy bir Salih yaman yetişirse o köyde hem nüfus artışı hem de üretimle alakalı muazzam derecede bir artış olacaktır bu anlamda tekrar tekrar teşekkür ediyorum. " sözlerine yer verdi.

"BU GÜZEL EĞİTİM YUVASINI YAPILMASINA KATKI VEREN ÇOK SALİH YAMAN'A MİNNETLERİMİZİ İFADE EDERİM"

AK Parti Burdur Milletvekili Prof. Dr. Adem Korkmaz yaptığı açıklamada, "Öncelikle bu güzel eğitim yuvasını yapılmasına katkı veren çok Salih Yaman'a ve çok değerli annesine saygılarımızı minnetlerimizi ifade ederim. Gama enerji şirketine de yatırımlarından dolayı teşekkür ediyorum Bucak'ta konuşuyorsak tabi ki hayırsever eğitim açısındaki eğitim noktasında hayırsever kültüründen de bahsetmeden geçmememiz gerekiyor ve bu kültürün şehir merkezinden artık daha kırsal noktalara taşındığını ifade etmemiz lazım. Bucak'ta çok sayıda hayırsever iş adamımız okullarını, eğitim yuvalarını yaparak esasında geleceğine yatırım yapan bir anlayışı şehrin gelişimi noktasında da ortaya koyarak bir perspektif koymuş oluyor. Bu da güzel bir yarışma güzel bir rekabet, güzel kültürle yaşatmış oluyorlar. Sayın Vekilimin zikrettiği Hikmet Tolunay, Adem Tolunay, Zeliha Tolunay yine Mehmet Cadıl abi ve belki çok sayıda ismini şuanda aklımıza getiremediğimiz Emin Gülmez abimiz gibi bunları da burada zikretmemizde fayda var çünkü iltifatla tabi olduğunu da ifade edelim. Bu insanlarımızın da Allah geçmişlerine rahmet etsin, geleceklerine de inşallah güzellikler nasip etsin diyelim. Eğitim meselesi tabi ki hepimiz için çok önemli bir mesele. Artık dijital çağda yaşıyoruz yeni dünya düzeninin merkezinde bilgi ve bu bilginin yönetilmesi ve kullanılması merkeze oturuyor. Türkiye son 20 yılda ortaya koymuş olduğu gelişim perspektifiyle 2000-2500 dolarlardan 10000-12000 dolarlara kadar gelmiş. Bir gayri safi milli hasılın kişi başına düşen milli gelir noktasına gelmiş ama 10000-12000 dolar düzeyinde bir noktada patinaj yapıyoruz yani son 8-10 yıldır nerdeyse orta gelir tuzağı diyebileceğimiz ekonomik olarak bir noktada bir ivme yakalamak için sürekli çalışıyoruz. Bu noktada bunun nedenlerine yani bir üst lige yani 20000-25000 dolarlık bir gelişmiş ülkeler ligine çıkmamız noktasında bizim geldiğimiz nokta başa dönüyoruz ve diyoruz ki yeni çağın yeni gelir ve dünya gelirinin üretildiği ve paylaşıldığı yeni dünya düzeninde dijital çağda bilişim teknolojilerinin yeniden eğitim ve eğitimin merkeze alındığı çağda bizi getirdiği nokta tekrar eğitim meselesidir ve bu eğitiminde içini kültür ile motivasyonla milli bir bakış açısıyla içinin ruhunun doldurulduğu bir anlayışla yeni bir eğitim tasarımına ve milli kalkınma modeline geçmemiz gerekiyor. Çalışanlar bizim genç beyinlerimiz ve mühendislerimiz. Mühendislerimiz bu çağda bu başarıyı elde edebildiyse az önce izlediğiniz bu gençlerimize gereken ihtimali ve gerekli özeni gösterir hem milli değerler ile hem de eğitim, bilgi ile donatıp biz bunların önünü açarsak bu dünya herhalde bizim yapamayacağımız şey olmadığını görebiliriz diye düşünüyorum. Buradaki yapılan yatırımı sadece Karacaören bölgesine köylerinin eğitim ihtiyacını gidermek üzere yapılmış basit bir yatırım olmadığını hayırseverimizin yapmış olduğu bu katkının anlamını güçlendirmek için örnekler verdim. Yatırımlarımızı kırsal noktalarda iş adamlarımızın, girişimcilerimizin önünü açacak olursak az önce Sayın vekilimizin ifade ettiği göç meselesini de esasında hem buralarda meslek okullarının tabana yayılması hem de göçün engellenmesi ve kırsalda nüfusun tutulması ve üretimin artırılması noktasında da bize esasında hiç farketmediğimiz bir modeli de sunmuş oluyor. Bizde ciddi bir şekilde siyasetçiler ve demokratlar olarak bu modelleri inceleyip yeni tasarımların içerisine yerleştirmeye ihtiyacımız var. Tekrardan bu yatırıma vesile olan katkı veren değerli hayırsever iş adamımız Salih abimize ve bölgeye yatırım yapmış enerji firması Gama firmasının değerli yönetici CEO'su Tamer Bey'e ve onun şahsındaki bütün girişimcilere ve katılımcılara teşekkür ediyorum hepinize saygılar sunuyorum. " ifadelerine yer verdi.

"KARACAÖREN VE CİVAR KÖYLERİMİZE HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM."

Burdur Valisi Türker Öksüz ise yaptığı konuşmada, " Karacaören Ümmü Yaman İlk/Ortaokulu açılışı töreni vesilesiyle siz değerli hazirunla bir arada olmaktan büyük memnuniyet duyduğumu ifade ederken, açılışını yaptığımız okulumuzun, Teke Yöresi’nin Kültür Başkenti, Eğitim Şehri Burdurumuz için Bucak İlçemiz için, eşsiz bir doğal güzelliğe sahip bu bölgede yaşayan Karacaören ve civar köylerimize hayırlı olmasını diliyorum.

Bu vesileyle Burdurlu hemşehrilerim adına hepinizi en kalbi duygularımla saygı ve muhabbetle SELAMLIYORUM.

Eğitim meselesi bir ulusun yarınlara güvenle bakması için en hayati meseledir. İlim ve irfanla donatılan, kültürel benliğini içselleştirmiş nesillerin yetiştirilmesinin yegâne yolu, doğru eğitimin, doğru planlamayla, doğru zamanda verilmesidir.

Biz de bu doğrultuda ‘‘İlimizde en büyük yatırım insana yapılan yatırımdır” anlayışıyla eğitime büyük önem veriyoruz. Öğrenci ve öğretmenlerimizin en iyi fiziki koşullarda eğitim faaliyetlerini sürdürebilmeleri, sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler gerçekleştirebilecekleri mekânların oluşturulması, bilişim teknolojilerinden öğrencilerimizin en iyi şekilde faydalanması için ilimizdeki çalışmalarımıza DEVAM EDİYORUZ.

Türkiye Cumhuriyeti kurulduğu günden bugüne kadar nitelikli ve ahlaklı insan yetiştirme felsefesini şiar edinmiş, bu doğrultuda bütün imkanları zorlayarak gelecek nesillerin eğitimine katkıda bulunmaya gayret göstermiştir. Zaman değişir, teknoloji gelişir ve kul elinden çıkan yapılar eskiyerek nihai ömrünü tamamlar. 1979 yılında yapılan Karacaören İlkokulumuz artan öğrenci ihtiyaçlarını zamanla karşılayamamaya başlamış, 2000 ve 2002 yıllarında eklenen prefabrik yapılarla eğitim öğretim faaliyetleri sürdürülmeye çalışılmıştır.

Bünyesinde ana sınıfı, ilkokul ve ortaokulun birlikte eğitim gördüğü bu yerleşkede öncelikle oyun alanlarının yetersizliği ciddi sorun teşkil etmeye başlamış ve salisen eğitim öğretim konusundaki işlevselliğin kaybedilmesiyle yeni bir okul binasının yapımı ZARURİ HALE GELMİŞTİR.

Eski okulun bulunduğu yerde yeni bir okul yapılması işini üstlenen hayırsever Salih YAMAN ile Valiliğimiz arasında 2022 tarihinde protokol imzalanmış, binanın çevre düzenlemesi ve spor sahası yapımını yönetim kurulu başkanlığını Tamer ÇALIŞIR’ın, yaptığı GAMA Enerji A.Ş. üstlenmiş Karacaören Ümmü Yaman İlkokulu ve ortaokulumuz 2023/2024 eğitim öğretim yılında 78’i ilkokul, 55’i ortaokul olmak üzere toplam 133 öğrencimize eğitim vermeye başlamıştır.

Bu güzel eğitim kurumunu ilimize kazandıran ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmesine katkı sağlayan değerli hayırseverimize sonsuz şükranlarımı sunmak istiyorum. Sizlerin yetiştiğiniz topluma olan bağlılığınız ve vefanız tüm toplum için örnek TEŞKİL ETMEKTEDİR.

Bizim yükümlülüğümüz çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirerek onları geleceğe hazırlamaktır. Bu minvalde elini taşın altına koyarak bu uğurda gayret gösteren herkesi yürekten kutluyorum.

Yeni okul binamızın yalnız bir bina olmanın ötesinde bilgiye, bilime ve aydınlık geleceğimize açılan bir pencere olacağına inancım tamdır. Eğitimdeki temel amacımız çocuklarımızın, her türlü şiddet ve kötü alışkanlıktan uzak, sağlıklı, güvenli, huzurlu, en iyi fiziki şartlarda ve çağın gereklerine uygun bir eğitim ortamında, kendilerine, ailelerine, topluma ve tüm insanlığa yararlı ve donanımlı bireyler olarak YETİŞMELERİDİR.
Burdur eğitim ve öğretimde belli bir kaliteyi yakalamış, elde ettiği başarılarla bu alanda var olan potansiyelini göstermiş adını ülke çapında duyurmuş iller arasında yer alıyor.

“Bizim, eğitimde; kaliteyi ve başarıyı tekrar en üst seviyelere taşımış bir Burdur hayalimiz var. Valilik olarak, tüm kurumlarımız, Milli Eğitim Müdürlüğümüz, okul yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz güç birliği yaparak, planlı çalışarak bu hayalimizi gerçekleştirmek istiyoruz

Bu doğrultuda İlimizin, özellikle lise ve üniversiteye girişteki başarı düzeyini daha üst seviyelere taşımak ve eğitimdeki kaliteyi yükseltmek amacıyla; Valiliğimiz himayelerinde İl Milli Eğitim Müdürlüğünüz tarafından "BESTE Burdur'da Etkin Sürdürülebilir Tamamlayıcı Eğitim Projesi’’ni BAŞLATTIK.

Amacımız mevcut durumumuzu, eğitim ve öğretimdeki başarı düzeyimizi daha üst seviyelere çıkarmaktır. Projemiz İlimiz merkezi ve tüm ilçelerimizde başarılı bir şekilde yürütülmektedir. İnanıyorum ki en kısa zamanda projemizin meyvelerini toplamaya başlayacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle binamızın inşaatında çalışan ustamızdan, öğrencilerimiz için canını dişine takarak alın teri döken öğretmen kardeşlerime kadar eğitim için gayret gösteren tüm paydaşları gönülden selamlıyor, okulumuzun ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu vesileyle tekrar Hayırsever Salih Yaman ve Ailesine teşekkür ediyorum. Allah’a emanet olun. " ifadelerine yer verdi.

"BÖYLE BİR EĞİTİM KURUMU KAZANDIRMAKTAN DOLAYI MUTLUYUZ"

Bucak İlçe Kaymakamı Bayram Gale ise yaptığı açıklamada, " Bugün burada kıymetli hayırseverimiz Salih Yaman’ın annesi Ümmü Yaman adına yaptırmış olduğu okulumuzun açılışını yapmak üzere bulunmaktayız. Karacaören köyümüze böyle bir eğitim kurumu kazandırmaktan dolayı mutluyuz. Okulumuzun köyümüze, öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah bu okulumuzdan geleceğin Türkiye’sine hayırlı hizmetler yapacak evlatlar yetişecektir. Okulumuzun bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese, başta da hayırseverimiz Salih Yaman’a katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca okulumuzun bahçesinde öğrencilerimizin hizmetine sunulan Halı sahanın yapımında emeği geçen Gama Anonim şirketi yöneticilerine de teşekkür ediyorum.

Okulumuz 8 derslik, bir anasınıfı, bir Z kütüphane, bir fen laboratuvarı, bir bilgisayar laboratuvarı, birçok amaçlı salon ve idari odalardan oluşmaktadır. Ayrıca öğrencilerimizin sportif faaliyetleri yapabilmeleri için bahçe alanında bir halı saha ve bir basket sahası da mevcuttur.

Okulumuzun   ilkokul seviyesinde 78, ortaokul seviyesinde 55 öğrenci  öğrenim görmektedir.

Kıymetli misafirlerimiz sözlerime son verirken, teşriflerinden dolayı Sayın Valime, Milletvekillerimize ve değerli konuklarımıza teşekkür ederiz. Okulumuzun açılışı devletimize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun. " şeklinde konuştu.

Salih Yaman'dan Eğitime Destek! Ümmü Yaman İlkokulu ve Ortaokulu Açıldı!Salih Yaman'dan Eğitime Destek! Ümmü Yaman İlkokulu ve Ortaokulu Açıldı!Salih Yaman'dan Eğitime Destek! Ümmü Yaman İlkokulu ve Ortaokulu Açıldı!Salih Yaman'dan Eğitime Destek! Ümmü Yaman İlkokulu ve Ortaokulu Açıldı!Salih Yaman'dan Eğitime Destek! Ümmü Yaman İlkokulu ve Ortaokulu Açıldı!Salih Yaman'dan Eğitime Destek! Ümmü Yaman İlkokulu ve Ortaokulu Açıldı!Salih Yaman'dan Eğitime Destek! Ümmü Yaman İlkokulu ve Ortaokulu Açıldı!Salih Yaman'dan Eğitime Destek! Ümmü Yaman İlkokulu ve Ortaokulu Açıldı!Salih Yaman'dan Eğitime Destek! Ümmü Yaman İlkokulu ve Ortaokulu Açıldı!Salih Yaman'dan Eğitime Destek! Ümmü Yaman İlkokulu ve Ortaokulu Açıldı!Salih Yaman'dan Eğitime Destek! Ümmü Yaman İlkokulu ve Ortaokulu Açıldı!Salih Yaman'dan Eğitime Destek! Ümmü Yaman İlkokulu ve Ortaokulu Açıldı!Salih Yaman'dan Eğitime Destek! Ümmü Yaman İlkokulu ve Ortaokulu Açıldı!Salih Yaman'dan Eğitime Destek! Ümmü Yaman İlkokulu ve Ortaokulu Açıldı!Salih Yaman'dan Eğitime Destek! Ümmü Yaman İlkokulu ve Ortaokulu Açıldı!Salih Yaman'dan Eğitime Destek! Ümmü Yaman İlkokulu ve Ortaokulu Açıldı!Salih Yaman'dan Eğitime Destek! Ümmü Yaman İlkokulu ve Ortaokulu Açıldı!Salih Yaman'dan Eğitime Destek! Ümmü Yaman İlkokulu ve Ortaokulu Açıldı!Salih Yaman'dan Eğitime Destek! Ümmü Yaman İlkokulu ve Ortaokulu Açıldı!Salih Yaman'dan Eğitime Destek! Ümmü Yaman İlkokulu ve Ortaokulu Açıldı!Salih Yaman'dan Eğitime Destek! Ümmü Yaman İlkokulu ve Ortaokulu Açıldı!Salih Yaman'dan Eğitime Destek! Ümmü Yaman İlkokulu ve Ortaokulu Açıldı!Salih Yaman'dan Eğitime Destek! Ümmü Yaman İlkokulu ve Ortaokulu Açıldı!Salih Yaman'dan Eğitime Destek! Ümmü Yaman İlkokulu ve Ortaokulu Açıldı!Salih Yaman'dan Eğitime Destek! Ümmü Yaman İlkokulu ve Ortaokulu Açıldı!Salih Yaman'dan Eğitime Destek! Ümmü Yaman İlkokulu ve Ortaokulu Açıldı!Salih Yaman'dan Eğitime Destek! Ümmü Yaman İlkokulu ve Ortaokulu Açıldı!Salih Yaman'dan Eğitime Destek! Ümmü Yaman İlkokulu ve Ortaokulu Açıldı!Salih Yaman'dan Eğitime Destek! Ümmü Yaman İlkokulu ve Ortaokulu Açıldı!Salih Yaman'dan Eğitime Destek! Ümmü Yaman İlkokulu ve Ortaokulu Açıldı!

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 21
    BEĞENDİM
  • 15
    SEVDİM
  • 10
    ALKIŞ
  • 1
    BEĞENMEDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Afyonkarahisar il Milli Eğitim Müdürlüğü denetimi geçti
Yaşam

Afyonkarahisar il Milli Eğitim Müdürlüğü denetimi geçti

Milli Eğitim Bakanlığı Belgelendirme Hizmet Birimi Tetkik görevlileri, Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde bir denetim yaparak, Miraç Sünnetci’yi ziyaret etti.

Pamukkale Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne yeni isim
Yaşam

Pamukkale Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne yeni isim

Pamukkale Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü görevine atanan Cengiz Sarıca, yeni görevine atandı.

Afyon'da köylerde güvenlik trafik eğitimleri devam ediyor
Yaşam

Afyon'da köylerde güvenlik trafik eğitimleri devam ediyor

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde jandarma ekipleri tarafından köylerde başlatılan ‘trafik eğitimleri’ devam ediyor.

Burdur Düşünür Eğitim Kurumları'ndan 2024 YKS'de derece yağmuru
Bölgesel

Burdur Düşünür Eğitim Kurumları'ndan 2024 YKS'de derece yağmuru

2024 YKS sonuçları açıklandı, Burdur Düşünür Eğitim Kurumları öğrencileri büyük başarılar elde etti. Düşünür, Burdur'da eğitimde fark yaratarak öğrencilerin hayallerine ulaşmasında öncü oldu.

 Antalya Bilim Merkezi'nde yapay zeka eğitimi
Yaşam

Antalya Bilim Merkezi'nde yapay zeka eğitimi

Antalya Bilim Merkezi'nin robotik kodlama atölyesini tercih eden öğrenciler, çeşitli uygulamalar aracılığıyla yapay zekayı öğrenmenin ilk adımını attı.

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinde SKS eğitimi
Bölgesel

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinde SKS eğitimi

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinde kalite birimi çalışanları tarafından Sağlıkta Kalite Standartları (SKS) konulu eğitim verildi.