Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Salihli Belediyesi ile federasyonun işbirliğinde düzenlenen ve 3 gün devam edecek Küçükler Masa Tenisi Türkiye Grup Şampiyonası, Manisa’nın Salihli ilçesinde başladı.
Salihli Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Atatürk Spor Salonunda 14 ilden 14 kulüp ve 150 sporcunun katılımıyla düzenlenen Türkiye Grup Şampiyonası, Belediye Başkanı Zeki Kayda ile milli sporcu Mustafa Yıldırım’ın yaptığı açılış maçıyla başladı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende Belediye Başkanı Zeki Kayda, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız, Türkiye Masa Tenisi Federasyonumuz ve Belediyemiz işbirliğinde Salihli’mizde ev sahipliği yaptığımız Küçükler Masa Tenisi Türkiye Grup Şampiyonasına hoş geldiniz. Atatürk Spor Salonumuzda 14-15 ve 16 Kasım tarihlerinde 14 il, 14 kulüp ve 150 sporcumuzun katılımıyla 3 gün sürecek Türkiye Grup Şampiyonasında mücadele edecek kulüplerimizi ve sporcularımızı güzel şehrimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Geleceğimizin emanet edildiği sevgili gençlerimiz, Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün adının verdiğimiz spor salonumuzda düzenlediğimiz Türkiye Grup Şampiyonasına katılan takımlarımıza ve sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.
Küçükler Masa Tenisi Türkiye Grup Şampiyonası’nın ilk iki günü olan 14 ve 15 Kasım’daki karşılaşmalarda kulüp takımları mücadele edecek. Şampiyonanın son günü olan 16 Kasım’da sporcular ferdi müsabakalarda birbirleriyle mücadele edecek.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)