Manisa

Salihli’ye sıcak asfalt yapımı bitiyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli ilçe merkezindeki Kurudere ve Site Caddelerinde başlatılan sıcak asfalt çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Salihli’ye sıcak asfalt yapımı bitiyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli ilçe merkezindeki Kurudere ve Site Caddelerinde başlatılan sıcak asfalt çalışmalarında sona yaklaşıldı. Çalışmaları inceleyen Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu da, sıcak asfalt çalışmalarının Salihli’ye hayırlı olmasını diledi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Sözer, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Onur Pabuççuoğlu, Salihli Muhtarlık İşleri Müdürü Mustafa Gün, Salihli Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güler ve teknik ekipler ile birlikte Salihli Belediyesi önünde bulunan Kurudere Caddesi ve akabindeki Site Caddesi üzerinde gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmalarını inceledi.


Topkaya, çalışmanın detaylarını aktardı


Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Kurudere ve Site Caddelerinde yapılan sıcak asfalt çalışmalarına ilişkin yaptığı bilgilendirmede, “Salihli ilçemizde belediye önünde bulunan Kurudere Caddesi ve Site Caddesi zeminindeki asfaltta bozulmalar olduğu için önce asfalt kazıması gerçekleştirdik. 1500 metrelik güzergahta, 21 bin metrekarelik alanda sıcak asfalt çalışmaları yapıyoruz. Sona geldik diyebiliriz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları ile Salihli ilçemize değer katan çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Halkımıza hayırlı olsun” diye konuştu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu da, sıcak asfalt çalışmalarının Salihli’ye hayırlı olmasını diledi.


Dernek Başkanı Güler’den teşekkür


Salihli Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güler de, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve ekiplerine, ilçemize kazandırdıkları hizmetler ve yatırımlar için teşekkür ediyorum. İlçe merkezimizde yapılan sıcak asfalt çalışmalarının da ayrı bir güzellik katacağını düşünüyorum. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” diye konuştu.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

 Başkan Güler Sendikamıza Hayırlı olsun dedi
Bölgesel

Başkan Güler Sendikamıza Hayırlı olsun dedi

Başkan Güder’den personele zam müjdesi işte detaylar..

 Başkan Zeyrek, Kiraz Pazarı'nı Ziyaret Etti
Yaşam

Başkan Zeyrek, Kiraz Pazarı'nı Ziyaret Etti

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Sancaklıbozköy Mahallesi’nde bulunan Kiraz Pazarı’na ziyarette bulundu.

 MASKİ'den Selendi'ye Çevre Dostu Yatırım
Yaşam

MASKİ'den Selendi'ye Çevre Dostu Yatırım

MASKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde inşa edilen Selendi Atık Su Arıtma Tesisinin faaliyete alınmasının ardından geçici kabul işlemleri de gerçekleştirildi. Kabul işlemi sırasında alınan giriş ve çıkış suyu numuneleri yapılan yatırımın önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Manisalı öğrencilerden sanat sergisi
Yaşam

Manisalı öğrencilerden sanat sergisi

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Bağlı Muradiye Kız Öğrenci Yurdu’nda bulunan öğrenciler tarafından sanat sergisi açıldı.

Manisa TSO 80. Mali Genel Kurul Toplantısına Katıldı
İş Dünyası

Manisa TSO 80. Mali Genel Kurul Toplantısına Katıldı

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz ve yönetimi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 80. Mali Genel Kurul Toplantısına katıldı.

Manisa'da 'Okula Ne Kadar Hazırım' Projesi
Bölgesel

Manisa'da 'Okula Ne Kadar Hazırım' Projesi

Manisa'nın Alaşehir ilçesindeki Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından hazırlanan proje ile Alaşehir ve Sarıgöl ilçelerinde ilkokula başlayacak olan çocuklardan gönüllü olanlara 'Okula ne kadar hazırım' projesinde testler yapılacak.