2018-2019 Futbol sezonunda Spor Toto Bal Ligi 7.Grupta mücadele eden Bucak Belediyesi Oğuzhanspor 21 Nisan Pazar Günü Saat 15.00 De Bucak İlçe Stadında Aydınsporla oynayacaktı.Aydınsporun maça gelmediği için 3-0 Hükmen Galib Sayılarak Puanını 61 e yükseltti.Maça
Valimiz Hasan Şıldak,Milletvekimiz Bayram Özçelik,Yasin Mehmet Uğur Kaymakam Yalçın Sezgin,Belediye Başkanı Emrullah Ünal,Murat Türker Beden Terbiyesi Bölge Müdürü
Orhan Kemalkaya,Sami Uğur,Serdar Besler,Hüseyin Ünal,
Şeref Erdem,Aşkı Bucak Taraftar Grubu,Siyasi Parti Yönetim Kurulu Üyeleri,Sivil Toplum Örgüt Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri,İş Adamları,Ahmet Durgut Takım Yöneticileri,İş Adamları,Muhtarlar,Eczacılar,Avukatlar,Spor seven Bucaklılar Katıldı.
Şampiyon Oğuzhansporun Rakibi Aydınspor Maça gelmeyince
3-0 Hükmen Galib ilan edilerek puanını 61 e yükseltti.Önce rakip takım gelmediği için spor toplantısı yapıldı.toplantıya Gözlemci Rühcan Ekici,Denetci Erol Bülbül,Polis Amiri,4,Hakem Erdem Demirtaş katıldı.Maç Saati Beklenmeye başladı.Maç Saati Gelince Başta Oğuzhanspor Olmak üzere Hakem Triosuda Stada çıktı.Aydınsporun Önceden Maça gelmeyeceği bilinmesi üzere kural gereği Hakemler 15 Dak Sahada bekleyerek maçı tatil ederek Hükmen galibiyetimizi onayladı.Kararı TFF verecek,Tabikii Oğuzhanspor Lehine Olacak,İdarecilerimiz takımın haftayı boş geçirmemesi için Şampiyon Olduğumuz zaman Burdur Şampiyonu Maküsporunda Bal Ligine çıktığı için Onları Bucağa davet etmişlerdir,Maküsporunda Başkanı Şeref Hafızın Oğludur.Genç Ağırlıklı çıktığımız Maküspora 2-1 mağlub olduk Maçtan Önce Kutlamalar için davulcu ve sazcımız Stada Gelmişti.Ayrıca Ses düzeni Kuruldu.İkram Yapılacak Her Şey Hazırdı.Saha İçinde Sanayi Esnafının Yaptırtığı 2 Pankarta asılıydı.her Şey çok Güzel ama Oyuncularımıza Devlet Büyükleri ile Bucak Halkı Ekonomik YöndenYardimcı olurlarsa Baraj Maçlarında ölümüne mücadele ederler.İnşallah bu sefer 3.Lige çıkarız.Allah nasip ederse,Ali Postacı Hocam Takımı iyi Hazırlıyacaktır.şampiyonada Kupası İyi Yakıştı.Oğuzhan Şampiyon diye yapılan Lehvanın arkasında Devlet büyüklerinin Resim Çektirmeleri muhteşemdi.Birlik ve beraberliği anımsatıyordu.
Stad Bucak İlçe HAKEMLER Barış Ünal,İlkay Çalışkan,Çağrıcan Pazarcıklı,Erdem Demirtaş İzmir Gözlemci Rüchan Ekici Denizli Denetci Erol Bülbül Saha Komseri Kadir Altındal,OĞUZHANSPOR MAKÜSPOR MAÇINA
Barış,Murad,Serdar,Sefa,Mehmet,Hüseyin,Mert,İbrahim,Emre,Tayfun,Kadir,Seyit,Ayberk,Süleyman,Faruk,Ömer,Hasan,Eric
isimli oyuncularla çıktı.OĞUZHANSPORUN Baraj maçlarındaki,
rakipleri Ağrı,Malatya Yeşilyurt,Kelkit,Yozgat,Akşehir,Soma.
Derincespor,Modafen,Alemdağspor dur
MUSTAFA ÇAVDAR
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)