Samsun / Atakum

Samsun'da girdikleri denizde boğulan Ahmet toprağa verildi

Serinlemek için girdikleri denizde kaybolmuştu. Devamı haberimizde...

Samsun'da girdikleri denizde boğulan Ahmet toprağa verildi

Samsun’da girdikleri denizde ikizi ve kuzeni ile birlikte boğulup 3 gün sonra cansız bedeni denizden çıkartılan 11 yaşındaki çocuk toprağa verildi.

Atakum ilçesi Denizevleri Mahallesi Golf Kulübü mevkisinde 15 Temmuz Cumartesi günü meydana gelen olayda, serinlemek için denize giren kardeşler Elif Nur Topçu (11) ve Oğuzhan Topçu (8) ile ikiz kardeşler Ahmet Bera Altundal (11) ve Sümeyya İncilay Altundal (11) akıntıya kapıldı. Olaya müdahale eden Samsun Emniyet Müdürlüğü dalgıçları Oğuzhan Topçu ve Sümeyya İncilay Altundal’ı sağ olarak kurtarırken, Elif Nur Topçu’yu kalbi durmuş halde sahile çıkardı. Ahmet Altundal ise denizde kayboldu. Elif Nur Topçu ve Sümeyya İncilay Altundal, kaldırıldıkları özel hastanede hayatlarını kaybetti. Hastaneye kaldırılan Oğuzhan Topçu, tedavisinin ardından taburcu oldu.

Denizde kaybolan 11 yaşındaki Ahmet Bera Altundal’ın ise 3 gün süren arama çalışmaları sonucu dün akşam üzeri denizde cansız bedeni bulundu. Ahmet Bera Altundal’ın cesedi otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Altundal için bugün Kadiekale Mahallesi’ndeki Karasamsun Camisi’nde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, baba Muammer Altundal ve eşinden boşanmış olan anne Tuba Topçu ile yakınları katıldı. İkiz çocukları boğularak hayatını kaybeden anne Tuğba Topçu gözyaşlarına boğuldu.
Kılınan cenaze namazının ardından Ahmet Bera Altundal, Kıranköy Mezarlığı’ndaki aile kabristanlığında gözyaşları içinde toprağa verildi. İHA

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Antalya Altın Portakal Festivali Venüs Heykelleriyle şehri renklendirdi
Foto Galeri

Antalya Altın Portakal Festivali Venüs Heykelleriyle şehri renklendirdi

Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!
Foto Galeri

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!

Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu
Foto Galeri

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu

Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!
Foto Galeri

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!

Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu
Haber

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu

İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi
Video Galeri

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi

Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.