Samsun / Tekkeköy

Samsun Tekkeköy Belediyesi gençlere yeni spor alanları kazandırıyor

Samsun’un Tekkeköy Belediyesi, 3 mahallede okul bahçelerine yeni spor alanları kazandırıyor. Devamı haberimizde...

Samsun Tekkeköy Belediyesi gençlere yeni spor alanları kazandırıyor

Samsun’un Tekkeköy Belediyesi, 3 mahallede okul bahçelerine yeni spor alanları kazandırıyor. Tekkeköy Belediyesi gençlerin ve mahalle sakinlerinin taleplerini dikkate alarak ilçede spor altyapısını güçlendirmeye devam ediyor. İlçenin her noktasında gençlere yönelik projeler devam ederken, bu kapsamda üç mahallede hayata geçirilen spor alanları ile gençlerin sporla buluşma imkanları artırılıyor.



Yağbasan, Kahyalı ve Hamzalı mahallelerine modern spor alanları


Gençlerin sağlıklı bir yaşam sürmelerine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen projeler kapsamında Yağbasan, Kahyalı ve Hamzalı Mahallelerine modern spor alanları kazandırılıyor. Eğitime de destek veren çalışma kapsamında spor alanları mahallelerdeki okul bahçelerinde hayata geçiriliyor. İnşaatları büyük oranda tamamlanan çalışmalar çocuk ve gençlerce heyecanla bekleniyor.



Gençlerin gelişimine katkıda bulunuyoruz


Bu projelerle ilgili açıklamalarda bulunan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Gençlerimizin ve mahalle sakinlerimizin bizlere ilettiği talepleri dikkate alarak spor altyapısını güçlendirmek amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yağbasan, Kahyalı ve Hamzalı Mahallelerimizde gençlerimizin spor yapma imkanını artırmak adına modern spor alanları inşa ediyoruz. Okul bahçelerinde yaptığımı bu alanlar hem okulumuz ve öğrencilerimizin bir ihtiyacına cevap veriyor hem de tüm mahalle için sporla buluşabilecekleri bir alan sağlıyor. Bu tesisler, gençlerimizin sadece futbol değil, diğer spor dallarını da icra edebilecekleri ve boş zamanlarını değerlendirebilecekleri donanıma sahip. Amacımız, evlatlarımızın sağlıklı bir şekilde büyümelerine katkıda bulunmak ve ilçemizi daha keyifli ve huzurlu bir yer haline getirmektir" dedi.



Her şey daha güzel bir Tekkeköy için


Tekkeköy Belediye Başkanlığı olarak, gençlere yönelik projelerin yanı sıra ilçenin genelindeki hizmetleri de sürdürdüklerini belirten Başkan Togar, "Her şey daha güzel bir Tekkeköy için. Gençlerimizin ve tüm halkımızın ihtiyaçlarına yönelik projelerimiz devam edecek. Amacımız, ilçemizi her alanda daha yaşanabilir bir yer haline getirmek ve halkımızın mutluluğunu artırmaktır" şeklinde konuştu. İHA

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Yapay Zeka ile Mehmet Akif Ersoy Canlandı! MAKÜ Öğrencilerinden Dikkat Çekici Proje
Bölgesel

Yapay Zeka ile Mehmet Akif Ersoy Canlandı! MAKÜ Öğrencilerinden Dikkat Çekici Proje

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi öğrencileri, milli şair Mehmet Akif Ersoy'u modern teknolojiyle buluşturarak dikkat çekici bir projeye imza attı. Yapay zeka ve metahuman teknolojisi ile oluşturulan Mehmet Akif Ersoy heykeli, ziyaretçilerin sorularını yanıtlayabiliyor ve şiir okuyabiliyor.

Sarıgöl'de otomobil kazası
3. Sayfa

Sarıgöl'de otomobil kazası

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobilin devrilmesi sonucu 3 kişi yaralandı.

Alanyaspor yönetiminden, Beşiktaş maçı için taraftara seslendi
Spor

Alanyaspor yönetiminden, Beşiktaş maçı için taraftara seslendi

Corendon Alanyaspor Taraftardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Işık, Alanyasporlu taraftarları Beşiktaş maçında tribünleri doldurmaya ve takımı centilmence desteklemeye davet etti.

Sakarya’da   1 ton 600 kilogram ağırlığındaki ‘Paşa’ isimli tosun alıcısını bekliyor
Bölgesel

Sakarya’da 1 ton 600 kilogram ağırlığındaki ‘Paşa’ isimli tosun alıcısını bekliyor

Sakarya’da Kurban Bayramı öncesinde 1 ton 600 kilogram ağırlığındaki ‘Paşa’ adı konulan tosun, 750 bin TL’ye satışa çıkarıldı. Fiyatı, ikinci el otomobiller ile yarışan tosun alıcısını bekliyor.

Uzmanından 'göz kuruluğu' için tavsiyeler
Sağlık

Uzmanından 'göz kuruluğu' için tavsiyeler

Şanlıurfa'da Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali Şimşek, mevsimsel geçişlerin ve ekran başında zaman geçirmenin gözyaşı yetersizliği yani göz kuruluğu hastalığının en önemli nedenlerinden olduğunu söyledi.

Başkan İlyas Delen  Daraltılmış Danışma Meclisi Toplantısında
Bölgesel

Başkan İlyas Delen Daraltılmış Danışma Meclisi Toplantısında

Burdur'un Bucak İlçesine bağlı Kocaaliler Belediye Başkanı İlyas Delen AK Parti Burdur İl Başkanlığı'nda Daraltılmış Danışma Meclisi Toplantısına Katılım sağladı.