Afyonkarahisar / Sandıklı

Sandıklı'da İmzalar atıldı Üniversite öğrencileri SANJET seralarda Staj Yapacak

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl ve Sandıklı Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Koray Gürpınar tarafından atılan imzalar ile öğrenciler SANJET A.Ş’ye ait seralarda staj yapabilecek.

Sandıklı'da İmzalar atıldı Üniversite öğrencileri SANJET seralarda Staj Yapacak

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ SANJET SERALARINDA STAJ YAPACAK
Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl ve Sandıklı Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Koray Gürpınar tarafından atılan imzalar ile Sandıklı Meslek Yüksekokulu Seracılık bölümünde okuyan öğrenciler, SANJET A.Ş’ye ait seralarda staj yapabilecek.


Sandıklı Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Havva Uzun ve Dr. Öğr. Üyesi Rabia Ersan’ında hazır bulunduğu protokol imza töreninde bir açıklama yapan Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, şu ifadelere yer verdi.
“Sandıklı Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Koray Gürpınar ile imzaladığımız protokol ile, Sandıklı Meslek Yüksekokulu Seracılık bölümünde okuyan öğrencilerimize önemli bir staj fırsatı sunuyoruz. Bu iş birliği, öğrencilerimizin eğitimlerini pratiğe dökebilmeleri ve Seracılık sektöründe deneyim kazanabilmeleri için büyük bir adım olarak değerlendirilmelidir.
SANJET A.Ş’ye ait seralarda staj yapma fırsatı, öğrencilerimizin tarım ve seracılık alanında bilgi ve deneyimlerini artırma şansı sunmaktadır. Bu, öğrencilerimizin gelecekteki kariyerlerine büyük katkı sağlayacak bir öğrenme deneyimi olabilir. Öğrencilerimizin bu fırsatı en iyi şekilde değerlendireceklerine inanıyoruz ve bu işbirliği sayesinde hem öğrencilerimizin hem de SANJET A.Ş’nin karşılıklı olarak faydalanacağını düşünüyoruz.” dedi
Sandıklı Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Koray Gürpınar’da; “Yerel topluluğumuzun tarım sektörünü geliştirmeye ve genç yetenekleri desteklemeye yönelik bir örnek teşkil etmesi açısından, Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl’e bu değerli iş birliği için teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Sandıklı Sanjet Yenileniyor,  Başkan Çöl Yakın Takipte
Yerel Yönetim

Sandıklı Sanjet Yenileniyor, Başkan Çöl Yakın Takipte

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, SANJET A.Ş’nin yeni ısınma sezonundaki hazırlıklarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldılar.

Sandıklı Belediyesinden Yeni Uygulama  ,Vatandaşlar ve Esnaflar Ne diyecek
Bölgesel

Sandıklı Belediyesinden Yeni Uygulama ,Vatandaşlar ve Esnaflar Ne diyecek

Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Pazartesi Pazarı, ilçemizin önemli bir ticaret merkezi. Vatandaşlarımızın daha rahat alışveriş yapabilmeleri için bu düzenlemeyi hayata geçiriyoruz

Sandıklı  Başkan Mustafa  Çöl ile devam diyor
Yerel Yönetim

Sandıklı Başkan Mustafa Çöl ile devam diyor

Sandıklı'da, 31 Mart yerel seçimler için Belediye Başkan aday adayları çalışmalarını hızla sürdürürlerken, yapılan tüm anket, kamuoyu yoklamaları ve vatandaşların görüşlerinden deneyimli Başkan Mustafa Çöl ismi ön plana çıkıyor.

Sandıklı Belediye Başkanı Çöl  ustalık için Yeniden aday
Yerel Yönetim

Sandıklı Belediye Başkanı Çöl ustalık için Yeniden aday

Sandıklı Belediye Başkanı Dr Mustafa Çöl projelerimizi tamamlamak için yeniden aday

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl  Türkiye 1. si olduk…
Yerel Yönetim

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl Türkiye 1. si olduk…

Uluslararası Tarım Fuarına katılan Başkan Çöl : SANDIKLI’mız Dünya Tarımının markası olan Roterdam olacak demiştik...

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl'e !00 .Yıl Ödülü
Yerel Yönetim

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl'e !00 .Yıl Ödülü

Yüzüncü Yılda Yüz Başarılı İnsan” temalı ödül töreninde Afyonkarahisar’ın ilçeleri içerisinde en başarılı Belediye Başkanı olarak ödülünü,