Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi itfaiyesine yeni yatırım

Göreve geldiği günden bu yana hizmet belediyeciliğinin en güzel örneklerini sergileyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi itfaiyesine 265 milyon TL yatırım bedeliyle 13 yeni aracı daha kazandırıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi itfaiyesine yeni yatırım

ŞANLIURFA (İHA) - Göreve geldiği günden bu yana hizmet belediyeciliğinin en güzel örneklerini sergileyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi itfaiyesine 265 milyon TL yatırım bedeliyle 13 yeni aracı daha kazandırıldı. Testleri yapılan araçlar çok yakında Şanlıurfa’da hizmete başlayacak.
Zeynel Abidin Beyazgül başkanlığında araç kiralamaya son veren ve kendi öz sermayesiyle araç filosunu her geçen gün daha da güçlendiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 861 yeni iş makinası 192 yeni toplu taşıma aracı ve son teknoloji trambüslerle ulaşımda çığır açan bir şehir oldu.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi itfaiyesine 265 milyon TL yatırım bedeliyle 13 yeni aracı daha kazandıran Başkan Beyazgül ile Büyükşehir Belediyesinin araç filosu daha da genişledi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Ahmet Nur Asoğlu, Başkan Beyazgül’ün talimatlarıyla alınan 13 adet aracın şartnameye uygunluğu ve kontrollerinin yapılması için oluşturulan komisyonla beraber İzmir’e giderek filoya eklenecek yeni araçları test etti.
Şanlıurfa’nın büyük bir ihtiyacını karşılayacak olan 1 adet tam donanımlı vinçli kurtarma itfaiye aracı, 6 adet çok kapsamlı müdahale itfaiye aracı, 3 adet 32 metre tam otomatik hidrolik merdivenli itfaiye aracı, 2 adet 42 metre tam otomatik hidrolik merdivenli itfaiye aracı, 1 adet 60 metre tam otomatik hidrolik merdivenli itfaiye aracı çok yakında Şanlıurfa’da hizmet vermeye başlayacak.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş'e Tebrik Ziyareti
Bölgesel

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş'e Tebrik Ziyareti

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş'ü makamında ziyaret etti.

 Başkan Zeyrek, Kiraz Pazarı'nı Ziyaret Etti
Yaşam

Başkan Zeyrek, Kiraz Pazarı'nı Ziyaret Etti

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Sancaklıbozköy Mahallesi’nde bulunan Kiraz Pazarı’na ziyarette bulundu.

 Halı ihracatçılarından  Şahin’e ziyaret
Bölgesel

Halı ihracatçılarından Şahin’e ziyaret

TİM Halı Sektör Kurulu Başkanı Salahattin Kaplan, Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği Başkanı Abidin Kaplan ve GAHİB Yönetim Kurulu Üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i ziyaret ederek, “Hayırlı olsun” dileklerini iletti.

Ardahan Belediye'si çalışmaları sürdürüyor
Bölgesel

Ardahan Belediye'si çalışmaları sürdürüyor

Ardahan Belediyesi Kaptanpaşa Mahallesi’nde kanalizasyon şebeke hattı çalışmalarını sürdürüyor.

Burdur'da engelliler gönüllerince eğlendi
Bölgesel

Burdur'da engelliler gönüllerince eğlendi

Burdur Belediyesi 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle düzenlediği yemekte engelliler gönüllerince eğlendi.

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş Engelliler Haftasında onları yalnız bırakmadı
Bölgesel

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş Engelliler Haftasında onları yalnız bırakmadı

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, Dünya Engelliler Haftası Programı’na katılarak özel çocuklarla bir araya geldi ve onların her zaman yanlarında olduklarını vurguladı.