MANİSA (İHA) - Manisa'da Milli Eğitim Projeleri arasında bulunan 'Her Yerde İngilizce' projesi kapsamında düzenlenen Manisa Scores in Kahoot yarışması Sarıgöl'deki ortaokulların 6. ve 7. sınıf öğrencilerine yönelik yapılarak ilçe birincileri belirlendi.
Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan 'Her Yerde İngilizce' projesi kapsamında tüm ilçelerde düzenlenen Manisa Scores in Kahoot yarışması Sarıgöl ilçesinde de yapıldı. Yarışmaya ilçedeki 13 ortaokulun 6. ve 7. sınıf öğrencileri katıldı.
Yarışmada altıncı sınıflarda Dindarlı Ahmet Yoldaş Ortaokulu 1., Atatürk Ortaokulu 2., Şehit Esin Akay Ortaokulu 3. olurken, yedinci sınıflarda ise Atatürk Ortaokulu 1., Çavuşlar Ortaokulu 2., Kızılçukur Şehit Ahmet Şılak Ortaokulu 3. oldu.
Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Yarışmada her iki kademede de birinci olan okullarımız ilçemizi Salihli'de düzenlenecek yarı finalde temsil edecekler. Öğrencilerimize ve emeklerinde pay sahibi olan öğretmen ve velilerimize teşekkür ederim."
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)