Sarıyer’de inşaatı 35 yıldır devam eden rezidansta işçilerin kaynak yaptığı esnada yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesinin ardından yangın söndürüldü.
Yangın, Sarıyer Hacıosman’da saat 12.00 sıralarında 35 yıldır kaba inşaatı devam eden 30 katlı bir binanın 10.’uncu katında çıktı. Edinilen bilgiye göre, işçilerin kaynak yaptığı esnada çıkan yangına ilk olarak rezidansın yapımında çalışan işçiler müdahale etti. Geçtiğimiz Kasım ayında da yangın çıkan rezidansa çevredekilerin ihbarı üzerine itfaiye, polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesinin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmalarının devam ettiği öğrenildi. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, rezidansta maddi hasar meydana geldi. Polis ekipleri ise yangınla ilgili çalışma başlattı.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)