Sarıyer’de bir oto yıkamanın işletmecisi ve ruhsat sahibi arasında çıkan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Bir kişinin yaralandığı olay anları ise güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, önceki gün 11.30 sıralarında Sarıyer Ferahevler Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, oto yıkamanın ruhsat sahibi Mehmet Ali Gedik, işletme sahibinin dükkandan çıkmasını istedi. Taraflar arasındaki tartışma daha sonra kavgaya dönüştü. Kavga sırasında işletme sahibi, Mehmet Ali Gedik’i silahla dizinden vurdu. Çıkan arbedede işletme sahibi silahı oğluna verdi ve silahı oradan kaçırmasını istedi. Tesadüfen oradan geçen sivil polisler ise zanlı ve oğlunu kaçamadan kıskıvrak yakalandı.
Silahla kaçan şahsa halası siper oldu
Polislerin ihtarı ile diz çöken ve silahı yere atan işletme sahibinin oğluna olay yerine gelen halası siper oldu. İhbar üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Dizinden yaralanan Mehmet Ali Gedik, Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, Gedik’i vuran şahıs ve oğlu gözaltına alındı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.
Kaçma anları kameralara yansıdı
Silahlı saldırının ardından işletme sahibi ve oğlunun kaçmaya çalışırken yakalandığı o anlar, güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Görüntülerde, işletme sahibinin oğlunun koştuğu ve polis ihtarı ile silahı atarak ellerini havaya kaldırıp diz çöktüğü, saldırganın kardeşinin ise yeğenine sarılarak siper olmaya çalıştığı anlar yer aldı. Görüntülerde, İşletme sahibin yerdeki silahı almaya çalışırken polislerin tekme atarak silahı kişiden uzaklaştırdığı ve polislere teslim olduğu, ayağından vurulan Mehmet Ali Gedik’in topallayarak polislerin olduğu yere geldiği an güvenlik kamerasına yansıdı.
İHA
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)